Δύσκολη κλήρωση για Ράφα στο Ακαπούλκο – DRAW

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιστρέφει μετά την ήττα στον τελικό του Australian Open, αγωνιζόμενος στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκου

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Abierto Mexicano, με τον Ράφαελ Ναδάλ να τίθεται επικεφαλής του ταμπλό, έχοντας ωστόσο δύσκολο έργο, στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρήσει την πολύ καλή παράδοση που έχει στο Ακαπούλκο.

Ο 32χρονος Ισπανός, έχει τρεις συμμετοχές στον τελικό της διοργάνωσης (2 τίτλους και μια ήττα), με

ρεκόρ 14-1 στο Μεξικάνικο τουρνουά. Μοναδική του ήττα, στον τελικό του 2017 από τον Σαμ Κουέρι.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στον επίσης αριστερόχειρα Μίσα Ζβέρεφ, τον οποίον έχει κερδίσει στα δύο σετ και στις δύο προηγούμενες φορές που έχουν συναντηθεί στο tour. Ωστόσο, ο Γερμανός είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά σε γρήγορα γήπεδα.

Στο 2ο γύρο ίσως έχουμε ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ράφα και τον Νικ Κύργιο που μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, κάθε φορά που βρίσκει απέναντί του κορυφαίο αντίπαλο.

Ο Κύργιος, Νο64 πλέον στον κόσμο, θα παίξει με τον Αντρέα Σέπι στην πρεμιέρα.

Στο quarter του Ναδάλ βρίσκεται και ο Στάνισλας Βαβρίνκα (πιθανός αντίπαλος στα προημιτελικά) ενώ στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι και το Νο3, Τζον Ίσνερ (πιθανός αντίπαλος στα ημιτελικά).

Πιο ήρεμα δείχνουν τα πράγματα στο κάτω μέρος του ταμπλό, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να ξεκινά απέναντι σε qualifier ενώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα η διασταύρωση στα προημιτελικά με τον Άλεξ ντε Μινόρ.

Ο Νταβίντ Φερέρ θα αγωνιστεί με wild card στο τουρνουά το οποίο έχει κατακτήσει 4 φορές και θα παίξει με τον Τένις Σαντγκρεν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Δύσκολη κλήρωση για Ράφα στο Ακαπούλκο – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα