Τζέιμς: "Το ΟΑΚΑ είναι το δεύτερο σπίτι μου"

Ο Μάικ Τζέιμς δεν έχει κρύψει το δέσιμό του με τον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν που τον οδήγησε την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των "πράσινων" με τη Χίμκι. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε συμπλήρωσε πως του έλειψε η Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε και στη "μάχη" για την είσοδο στην οκτάδα της εφετινής Euroleague.

Αρχικά, ο Τζέιμς δήλωσε
στην εφημερίδα "Πράσινη": "Είμαι εδώ σαν φίλος του μπάσκετ. Σε πολύ κόσμο αρέσει να ταξιδεύει για να χαλαρώσει, εγώ προτιμώ να ταξιδεύω για να δω μπάσκετ. Έχουμε κάποιες μέρες ρεπό, οπότε ήρθα στην Αθήνα. Μου έλειψε η πόλη, μου έλειψε το ΟΑΚΑ και ήθελα να έρθω να δω τον Παναθηναϊκό να παίζει μπροστά στον κόσμο του. Είναι σαν δεύτερο σπίτι μου εδώ, είναι μια πόλη και ένα γήπεδο που ξέρω καλά. Ξέρω ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με συμπαθούν και το ίδιο ισχύει και από τη δική μου πλευρά".

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο, για είσοδο στην οκτάδα της Euroleague: "Σίγουρα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία, είμαστε πολλοί που διεκδικούμε μια θέση στα play offs οπότε όλα είναι ανοιχτά. Ο καθένας έχει ευκαιρία να μπει στην οκτάδα αυτή τη στιγμή".
Keywords
Τυχαία Θέματα