Δύσκολη η οικονομική ανάκαμψη για το τένις στην Αυστραλία!

Για να μπορέσουν να διεξαχθούν όλα τα τουρνουά που είναι βάση ημερολογίου κανονισμένα μέσα στο 2021 στην Αυστραλία, θα πρέπει να εξαντληθούν 59 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να μπορέσει να συντηρηθεί το άθλημα την σεζόν που έρχεται και εξαιτίας φυσικά του μεγάλου κόστους που υπάρχει, λόγω της πανδημίας.

Ο Κρεγκ Τάιλι, είπε στο Κυβερνητικό σώμα, ότι πιθανότητα να χρειαστεί να ξοδέψει πάνω από 59εκ. δολάρια, ώστε να μπορεί να διασφαλίσει τα πάντα όσον αφορά τη διεξαγωγή του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

”Αναμένεται να

αξιοποιήσουμε όσα χρήματα απομένουν, για να ολοκληρωθούν κανονικά όλα τα τουρνουά του Τένις μέσα στη χρονιά,” είπε ο Τάιλι.

”Ως αποτέλεσμα αυτών των δαπανών αναζητούμε και επιλογές για ενδεχόμενο δάνειο, το οποίο θα μας στηρίξει στη προσπάθεια για ανάκαμψη, από τις επιπτώσεις τις πανδημίας. Πιστεύουμε ότι για να ανακάμψουμε από τη πανδημία, θα χρειαστούν πέντε χρόνια” πρόσθεσε.

Θα χρειαστούν επιπλέον δαπάνες, αφού πρέπει να υπάρχει η μέγιστη ασφάλεια σε όλους τους παίκτες που θα βρεθούν εκεί, μαζί με τους συνοδούς τους, που θα τεθούν σε 14ήμερη υποχρεωτική καραντίνα μετά την άφιξη τους στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις το 25% της πληρότητας των γηπέδων θα είναι διαθέσιμο για τη διοργάνωση του 2021. Με δεδομένο ότι το αντίστοιχο τουρνουά του 2020 παρακολούθησαν 800,000, γίνεται αντιληπτό ότι μόλις 200,000 θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το 2021 το Melbourne Park.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Δύσκολη η οικονομική ανάκαμψη για το τένις στην Αυστραλία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα