Australian Open: Η επιστολή του Τάιλι στους παίκτες

Δύο μεγάλες εφημερίδες της Αυστραλίας, η “The Age” και η “Sydney Morning Herald” αποκαλύπτουν την επιστολή που έστειλε ο CEO της Tennis Australia, Κρεγκ Τάιλι στους αθλητές που πρόκειται να αγωνιστούν στο Australian Open 2021.

Σύμφωνα με το γράμμα του Αυστραλού παράγοντα, το πρώτο Grand Slam

της σεζόν θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου ενώ γίνεται αναφορά σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την 14μερη καραντίνα και τα πολλά τεστ κορονοϊού στα οποία πρέπει να υποβληθούν όλοι όσοι συμμετάσχουν στο τουρνουά.

Οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων καραντίνας ενώ θα τους γίνουν τεστ την 1η ημέρα, την 3η, την 7η, την 10η και την 14η στο δωμάτιο του ξενοδοχείο που διαμένουν.

Θα έχουν πέντε ώρες ελεύθερες την ημέρα: 2 για προπόνηση, 2 για γυμναστήριο και μια ώρα για φαγητό στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Όλο το υπόλοιπο διάστημα της ημέρας, θα πρέπει να βρίσκονται στα δωμάτιά τους. Σύμφωνα με την επιστολή, επιτρέπεται μόνο ένας προπονητής για κάθε αθλητή την ώρα που προπονείται.

Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν με πτήσεις τσάρτερ στη Μελβούρνη μεταξύ 15-17 Ιανουαρίου αλλά η καραντίνα θα ξεκινήσει με την έλευση του τελευταίου αθλητή.

“Μας πήρε λίγο καιρό αλλά τα σπουδαία νέα είναι ότι θα καταφέρουμε τελικά να διοργανώσουμε το Australian Open στις 8 Φεβρουαρίου” φέρεται να λέει στην επιστολή ο Κρεγκ Τάιλι.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι η Tennis Australia θα αναλάβει ένα μεγάλο κόστος για πτήσεις τσάρτερ, τα έξοδα της καραντίνας των παικτών, τα γεύματα και τη διαμονή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τάιλι αποκάλυψε ότι το τουρνουά θα προσφέρει ολόκληρο το prize money των 71εκ. δολαρίων ενώ υπάρχει πρόθεση να αυξηθεί το χρηματικό έπαθλο για όσους αποκλειστούν στον 1ο γύρο (ακούγεται για 100,000$).

Ο Τάιλι είπε ότι η έναρξη του τουρνουά στις 8 Φεβρουρίου, θα δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές να προετοιμαστούν κατάλληλα για την έναρξη του σπουδαίου event ενώ παραμένει άγνωστο αν θα διεξαχθούν τουρνουά προετοιμασίας στην Αυστραλία.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις…

The post Australian Open: Η επιστολή του Τάιλι στους παίκτες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα