Σφράγισε το ντέρμπι με Νισικόρι ο καλός Βαβρίνκα – VIDEO

Κάτι από τα παλιά θύμισε ο Στάνισλας Βαβρίνκα στη νίκη επί του Ντιέγκο Ζβάρτσμαν – Επόμενος αντίπαλος ο Κέι Νισικόρι

Η επίσημη πρεμιέρα του Cincinnati Masters πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και ανάμεσα στα σημαντικά παιχνίδια της 1ης ημέρας ήταν αυτό του Στάνισλας Βαβρίνκα με το Νο12 του ταμπλό, Ντιέγκο Ζβάρτσμαν.

Ο Βαβρίνκα συνεχίζει την προσπάθεια επιστροφής μετά από το διπλό χειρουργείο στο γόνατο και σε κάθε τουρνουά παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος, πλησιάζοντας την παλιά καλή απόδοσή του.

Το Νο151 της παγκόσμιας κατάταξης που αγωνίζεται με wild

card στο τουρνουά, επικράτησε 6-2, 4-6, 6-3 του Αργεντίνου και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού με τον Κέι Νισικόρι στο 2ο γύρο, μετά και τη νίκη του Ιάπωνα νωρίτερα με 7-5, 6-3 επί του φορμαρισμένου, Αντρέι Ρούμπλεφ.

“Αυτά είναι τα παιχνίδια που ψάχνω και θα μου δώσουν τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό για το παιχνίδι μου. Ο Ντιέγκο είναι τενίστας της πρώτης 20αδας και η νίκη μου σημαίνει ότι παίζω πολύ καλά. Είναι μια μεγάλη νίκη” είπε ο Stan the Man, κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων.

Με τον Κέι Νισικόρι θα είναι η 9η μεταξύ τους αναμέτρηση και το σκορ είναι 4-4.

Στο άλλο σημαντικό ματς της ημέρας, ανάμεσα στους δύο αμερικανούς Σαμ Κουέρι και Τζον Ίσνερ, νικητής αναδείχθηκε ο Big Sam έπειτα από συναρπαστική μάχη!

Ο 30χρονος, επικράτησε 6-4, 6-7(5), 7-6(5) του συμπατριώτη του μετά από 2 ώρες και 8 λεπτά αμφίρροπης μάχης κατά την οποία ο Κουέρι είχε 26 άσους και ο Ίσνερ 38!!

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισαν επίσης και οι Ζέρεμι Σαρντί, Μπενουά Περ που κέρδισαν ελεγχόμενα τους Ισπανούς, Φερνάντο Βερντάσκο και Νταβίντ Φερέρ ενώ αντίθετα ο Ρισάρ Γκασκέ δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 2-6, 6-3 από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Σφράγισε το ντέρμπι με Νισικόρι ο καλός Βαβρίνκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα