Εννιά match point για να το κλείσει – VIDEO

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε με straight sets νίκη την προσπάθεια κατάκτησης του πρώτου Cincinnati Masters

Προερχόμενος από τον αποκλεισμό του στο 2ο γύρο του Rogers Cup την προηγούμενη εβδομάδα, από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να παλέψει σκληρά για να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση του Στιβ Τζόνσον.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, χρειάστηκε εννιά match points για να κλείσει το ματς με σκορ 6-4, 7-6(4) και

να πάρει το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Western & Southern Open στο Οχάϊο.

Το Σινσινάτι είναι ένα από τα “χειρότερα” τουρνουά για τον Τζόκοβιτς καθώς έχει αγωνιστεί σε πέντε τελικούς και έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες: τρεις φορές από τον Ρότζερ Φέντερερ και δύο από τον Άντι Μάρει.

“Ήταν κάποια σημεία του αγώνα που έπαιζα πολύ καλά. Έπρεπε να το είχα τελειώσει νωρίτερα αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στον Στιβ για τη μάχη που έδωσε. Γενικά είμαι χαρούμενος που το έκλεισα στα δύο σετ γιατί εξελισσόταν σε μεγάλη μάχη” είπε ο Τζόκοβιτς ο οποίος εχασε δύο φορές το σερβίς του στο ματς.

Ο Τζόκοβιτς πέτυχε το πολυποθητο break στο 10ο game (6-4) του εναρκτήριου σετ, ενώ έκτισε προβάδισμα με 3-0 game στο 2ο σετ.

Στη συνέχεια, ο Τζόνσον ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, κατέκτησε τα επόμενα τέσσερα game και πίεσε τον αντίπαλό του, αρνούμενος να παραδοθεί.

Τα πρώτα πέντε match point, ο Τζόνσον τα έσωσε στο 9ο game με τον Νόλε να χρειάζεται άλλα τέσσερα για να κλείσει το ματς στο tie break, μετά από 2 ώρες αμφίρροπης μονομαχίας.

Στο 2ο γύρο, ο 31χρονος άσος θα αντιμετωπίσει τον αριστερόχειρα Γάλλο, Αντριάν Μαναρινό που με τη σειρά του κέρδισε 6-7(7), 6-2, 7-6(7) τον Μάρκο Τσεκινάτο σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς της ημέρας.

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Εννιά match point για να το κλείσει – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα