Δύσκολα τα πράγματα στη Σαγκάη – DRAW

Η κλήρωση του Shanghai Masters, μας προϊδεάζει για μεγάλα ματς από τους πρώτους, κιόλας, γύρους της διοργάνωσης

Πως θα σας φαινόντουσαν αυτά τα ζευγάρια για το 2ο γύρο στη Σαγκάη: Τζόκοβιτς-Σαποβάλοφ, Τσιτσιπάς-Αλιασίμ, Φέντερερ-Τσίλιτς, Φονίνι-Μάρει;

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυρίως ταμπλό στο προτελευταίο Masters της χρονιάς που ξεκινάει την Κυριακή (06/10) στην Κινεζική μεγαλούπολη και αναμένεται να μας χαρίσει πλούσιες συγκινήσεις τις επόμενες εφτά ημέρες.

Μετά την απόσυρση της

συμμετοχής του Ράφαελ Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ γίνονται αυτόματα τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως θα πρέπει να παρουσιαστούν σε πολύ καλή κατάσταση για να καταφέρουν να επιβεβαιώσουν, αρχικά, το ραντεβού τους στον τελικό.

Ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς, στο 2ο γύρο περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Σαποβάλοφ-Τιαφό ενώ στους “16” θα συναντήσει έναν εκ των Ίσνερ-Ντε Μινόρ, πριν το πιθανό ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά (ή τον Γκάελ Μονφίς) στα προημιτελικά.

Ο Στέφανος, Νο6 του ταμπλό, έχει επίσης bye στον 1ο γύρο και περιμένει τον αντίζηλό του και κακό του δαίμονα, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στη φάση των “32” (παίζει με qualifier στην πρεμιερα ο Καναδός). Ο νικητής μάλλον παίζει με Μονφίς στον 3ο γύρο.

Επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό, βρίσκονται οι δύο πολύ δυνατοί Ρώσοι, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Κάρεν Κατσάνοφ. Ο Μεντβέντεφ προέρχεται από 5 σερί συμμετοχές σε τελικούς και η κληρωτίδα του επιτρέπει να κάνει όνειρα για τον ημιτελικό με τον Νόλε.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο Ρότζερ Φέντερερ που έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο του πρωταθλητή στη Σαγκάη (2014, 2017), περιμένει το νικητή του αγώνα Μάριν Τσίλιτς-Άλμπερτ Ράμος ενώ τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα στη συνέχεια, αφού στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Νταβίντ Γκοφάν και στα προημιτελικά με τον φορμαρισμένο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Ντόμινικ Τιμ, Νο4 του ταμπλό, έχει καλή κλήρωση για να επιβεβαιώσει τον πιθανό ημιτελικό με τον Ρότζερ Φέντερερ (ή τον Ζβέρεφ), προερχόμενος από πολύ καλές εμφανίσεις στο Πεκίνο.

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Δύσκολα τα πράγματα στη Σαγκάη – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα