Αυξάνει τις πιθανότητές του για Λονδίνο!

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ διάγει, μέχρι στιγμής, μία εξαιρετική εβδομάδα στο Πεκίνο και έχει επωφεληθεί από πολλές απόψεις.

Ο 22χρονος Γερμανός έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις πιο πειστικές εμφανίσεις του στη σεζόν φθάνοντας στα ημιτελικά του Πεκίνου δίχως να έχει χάσει σετ και παρουσιάζοντας, επιτέλους, την κυριαρχική εικόνα που οι περισσότεροι φίλοι του τένις περιμένουν από αυτόν.

Εναπόκειται πλέον στον Στέφανο Τσιτσιπά, που επίσης παρουσιάζεται ραγδαία βελτιωμένος αυτή την εβδομάδα στην Κινεζική πρωτεύουσα στο να σταματήσει

την φρενήρη πορεία του Ζβέρεφ έχοντας κερδίσει άλλωστε τον Γερμανό στην ίδια επιφάνεια πέρσι (Τορόντο).

Επιστρέφοντας στον Ζβέρεφ, η πορεία του έστω μέχρι τους “4” του Πεκίνου είναι ζωτικής σημασίας για την τρίτη σερί παρουσία του στην Ο2 αρένα του Λονδίνου και το Nitto ATP Finals.

Η κακή, εν γένει, φετινή σεζόν του Γερμανού τον είχε οδηγήσει, πριν την έναρξη της διοργάνωσης στην Κίνα, στο Νο11 της ATP Race για το Λονδίνο, στα πρόθυρα δηλαδή του αποκλεισμού του από τη μεγάλη γιορτή του τένις στην οποία μάλιστα είναι ο υπερασπιστής του τίτλου!

Ωστόσο, ήδη έχει ανέβει στην 8η θέση και…αναπνέει καλύτερα έχοντας μάλιστα αρκετά ματς μπροστά του μέχρι το Λονδίνο ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για το τουρνουά που δεν θέλει να χάσει με τίποτα!

Κώστας Αϊτάκης

The post Αυξάνει τις πιθανότητές του για Λονδίνο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα