Δύσκολα μεν… προκρίθηκαν δε – VIDEO

18:22 1/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Σιμόνα Χάλεπ και Καρολίνα Πλίσκοβα μπορεί να δυσκολεύτηκαν αρκετά στις πρεμιέρες τους στο Wimbledon, όμως κατάφεραν να προκριθούν χωρίς να χάσουν σετ, στον 2ο γύρο του θεσμού…

Και πολύ φτηνά την γλίτωσαν…

Τόσο η Σιμόνα Χάλεπ, όσο και η Καρολίνα Πλίσκοβα, ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να προκριθούν στον 2ο γύρο του Wimbledon, αλλά θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι και στα όριά τους, αν δεν απέδιδαν

εξαιρετικό τένις στις πολύ κρίσιμες στιγμές των αγώνων τους.

Η Ρουμάνα αρχικά, κλήθηκε να υπερκεράσει το εμπόδιο της επικίνδυνης Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς, που πέρυσι είχε αποκλείσει την Πέτρα Κβίτοβα στον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά από μια ώρα και 38 λεπτά, η Χάλεπ επικράτησε με 6-4, 7-5 και προκρίθηκε στις “64” καλύτερες του τουρνουά, αποφεύγοντας το τρίτο σετ, πραγματικά στην λεπτομέρεια.

Sailing through to the second round in style…@Simona_Halep‘s pursuit to win the #Wimbledon title begins with victory over Aliaksandra Sasnovich on No.1 Court pic.twitter.com/6IgsgU1sUr

Wimbledon (@Wimbledon) 1 Ιουλίου 2019


Η Λευκορωσίδα προηγήθηκε με 2-5 στο δεύτερο σετ, αλλά έκτοτε δεν κατάφερε παρά να κερδίσει μόλις πέντε πόντους από τους επόμενους 27(!) που παίχτηκαν. Με αυτό τον τρόπο η Χάλεπ γύρισε την κατάσταση και τελείωσε τον αγώνα με στυλ.

Στον 2ο γύρο, η Ρουμάνα θα παίξει κόντρα στην συμπατριώτισσα της Μιχαέλ Μπουζαρνέσκου.

Όσον αφορά την Καρολίνα Πλίσκοβα τώρα, η Τσέχα επιβλήθηκε με 6-2, 7-6(4) της Κινέζας Λιν Ζου, σώζοντας μάλιστα και τρία σετ πόιντς της αντιπάλου της στο δεύτερο σετ, όταν εκείνη προηγήθηκε με μπρέικ (5-6).

Η Πλίσκοβα την… έβγαλε καθαρή τελικά και θα τεθεί αντιμέτωπη με την εξαιρετική Μόνικα Πούιγκ στον 2ο γύρο του Wimbledon, σε ένα από τα μεγάλα ματς της Τετάρτης.

Αυτήν που δεν την γλίτωσε, πάντως, ήταν η Αρίνα Σαμπαλένκα

Το Νο10 του ταμπλό στο Λονδίνο, ηττήθηκε από την ημιφιναλίστ του 2017, Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα και αποχαιρέτησε πρόωρα το Βρετανικό Major, απογοητεύοντας με την εμφάνισή της.

Η Ριμπαρίκοβα από την άλλη, επικράτησε με 6-2, 6-4 και πηγαίνει με κεκτημένη ταχύτητα να αγωνιστεί στον 2ο γύρο, κόντρα στην νικήτρια του αγώνα, ανάμεσα στην Βίνους Γουίλιαμς και την Κόκο Γκοφ.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δύσκολα μεν… προκρίθηκαν δε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα