Δύο στα δύο η Αυστραλία – VIDEO

09:20 5/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Και χωρίς τον Κύργιο, η Αυστραλία αποδεικνύεται πολύ δυνατή ομάδα στο ATP Cup που φιλοξενεί στο νησί

Η απόσυρση του Νικ Κύργιου λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι Αυστραλίας-Καναδά, στο ντέρμπι κορυφής του Group F, θορύβησε λίγο τους Αυστραλούς όμως ο Τζον Μίλμαν κατάφερε να τους καθησυχάσει γρήγορα.

Ο 30χρονος, Νο48 στον κόσμο, αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από

άξιο αντικαταστάσεις του Κύργιου που ένιωθε ενοχλήσεις στην πλάτη και επικράτησε 6-4, 6-2 του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στο πρώτο παιχνίδι του tie, την Κυριακή.

“Είναι πάντα δύσκολο όταν καλείσαι να αντικαταστήσεις κάποιον τελευταία στιγμή, όμως από την άλλη δεν μπορεί να γίνει πιο ευκολότερο, όταν παίζεις στο Μπρισμπέιν, ένα γήπεδο που γνωρίζεις πολύ καλά και έχεις το κοινό με το μέρος σου”, είπε ο Τζον Μίλμαν.

Αμέσως μετά, στην Pat Rafter Arena του Queensland Tennis Center, μπήκαν οι δύο κορυφαίοι των χωρών, Ντένις Σαποβάλοφ και Άλεξ ντε Μινόρ, με τον Αυστραλό να αντεπιτίθεται και να ολοκληρώνει μια σπουδαία ανατροπή με 6-7(6), 6-4, 6-2, σφραγίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αυστραλία μετά από αυτή επί της Γερμανίας στην πρεμιέρα.

Ο Σαποβάλοφ που κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είχε τον έλεγχο του αγώνα όταν προηγήθηκε με 7-6(6), 4-2 του Ντε Μινόρ.

Το κοινό ξεσηκώθηκε στο κεντρικό court και παρακίνησε τον συμπατριώτη τους ο οποίος στη συνέχεια ήταν επιβλητικός, κέρδισε έξι συνεχόμενα games για να πάρει προβάδισμα με 2-0 στο καθοριστικό σετ και λίγο αργότερα σφράγισε τη σπουδαία νίκη.

Τα “καγκουρό” είναι ήδη στην τελική “8αδα” του ΑΤΡ Cup.

GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

The post Δύο στα δύο η Αυστραλία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα