Δυνατή αρχή στο Mubadala θέλει ο Στέφανος!

Δεν θα πάει για…διακοπές στο φετινό Mubadala Championships o Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν 2019 κατακτώντας ένα από τα σημαντικότερα τρόπαια στο άθλημα του τένις, το ATP Finals, όντας ο νεαρότερος νικητής της διοργάνωσης εδώ και 18 χρόνια!

Το, φιλικών προδιαγραφών, Mubadala Championships είναι το πιο γνωστό τουρνουά πριν μπούμε στην επίσημη δράση της επόμενης

σεζόν και παραδοσιακά συγκεντρώνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του τουρ για μια πρώτη αναγνωριστική δράση.

Εκεί, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς την επόμενη Πέμπτη, ενώ στο ταμπλό της διοργάνωσης θα βρίσκονται και οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ!

Ανταγωνιστικός από…γεννησιμιού, ο Στεφ δεν πάει στο Mubadala σε χαλαρή διάθεση αλλά περιμένει, εκεί, να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα ώστε να πάει στην Αυστραλία για τα…σοβαρά σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση!

“Βλέποντας το ποιοι θα βρίσκονται στο Mubadala, νομίζω θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά. Κάθε ματς θα με βοηθήσει κυρίως στο πνευματικό κομμάτι: θέλω να ξέρω ότι ξεκινάω τη νέα σεζόν πολύ δυνατά” ανέφερε ο Στέφανος.

“Ανυπομονώ να έχω όσα περισσότερα ματς μπορώ στα “πόδια” μου πριν την Αυστραλία. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ” πρόσθεσε.

Έθεσε μάλιστα το “σύνθημα” για το 2020 στο οποίο πάει πια για το μεγάλο “μπαμ” με την κατάκτηση τίτλου σε Masters και, γιατί όχι, σε Grand Slam.

“Νομίζω ότι είμαι κοντά. Τα προηγούμενα δύο χρόνια έχω κερδίσει όλους τους κορυφαίους τενίστες. Μπορώ να έχω επιμονή και συνέπεια. Θέλω να ελέγξω περισσότερο τα νεύρα μου στο κορτ, να είμαι υπομονετικός, να μην “σπάω” υπό πίεση και να είμαι γενναίος τις κρίσιμες στιγμές” συνόψισε σοφά ο Έλληνας αθλητής.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δυνατή αρχή στο Mubadala θέλει ο Στέφανος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα