Ιταλικό δίδυμο στην ηγεσία της ATP

Ο νέος πρόεδρος της ATP, Αντρέας Γκαουντένζι θα δουλέψει στενά με τον νέο ATP CEO, Μάσιμο Καλβέλι με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του επαγγελματικού τένις

Σε Ιταλικά χέρια περνάει η ηγεσία της ATP.

Ο Κρις Κερμόντ αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο της Ένωσης Επαγγελματιών Τενιστών (ATP) και τη θέση του αναλαμβάνει ο 46χρονος Αντρέας Γκαουντένζι,

πρώην αθλητής, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με έναρξη καθηκόντων την 1η Ιανουαρίου 2020.

Η ATP ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Μάσιμο Καλβέλι στη θέση του ATP Chief Executive Officer. Ο 45χρονος Καλβέλι, είναι άνθρωπος της αγοράς με πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις, το marketing και την ανάπτυξη προϊόντων.

Οι δύο Ιταλοί θα δουλέψουν στενά με στόχο την συνέχιση της ανοδικής πορείας του επαγγελματικού τένις, φέρνοντας νέα δεδομένα σε μια εποχή με πολλές και μεγάλες προκλήσεις.

“Είμαι χαρούμενος που θα αναλάβω τη θέση του CEΟ στην ATP. Έχω ασχοληθεί με το επαγγελματικό τένις σε όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία και ανυπομονώ να συνεχίσω να εκπροσωπώ με πάθος το άθλημα από το νέο μου ρόλο” είπε χαρακτηριστικά ο Καλβέλι.

Πιο πρόσφατα, ο Καλβέλι εργάστηκε στη Nike και επέβλεψε όλες τις πτυχές του παγκόσμιου μάρκετινγκ αθλητικών αγώνων τένις. Πριν από τη Nike, ο Ιταλός ήταν Global Business Director της Wilson.

The post Ιταλικό δίδυμο στην ηγεσία της ATP appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα