Διπρόσωπος Κύργιος: “Κανείς δεν συμπαθεί τον Στέφανο” (vids)

10:30 3/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Μόλις τελείωσε το ματς τον αγαπούσε αλλά λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Νικ Κύργιος επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον Στέφανο Τσιτσιπά, προφανώς έχοντας μάθει τις δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή που χαρακτήρισε “νταή” τον Ελληνοαυστραλό, κατηγορώντας τον ότι κάνει bullying στους συναδέλφους του.

Ο 27χρονος από τη Καμπέρα, στην on court συνέντευξη από το Court 1, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Τσιτσιπά, τονίζοντας ότι τον σέβεται και ότι τον αγαπάει.

“Ήταν ένα απίστευτο ματς. Σπουδαία ατμόσφαιρα. Ένιωσα ότι ήμουν το φαβορί αφού τον είχα κερδίσει πριν μερικές εβδομάδες.

Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο ματς. Είναι σπουδαίος παίκτης. Ξέρει πως θα με παίξει, με έχει κερδίσει μια φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Στέφανο. Ότι γίνεται στο court, μένει στο court. Τον αγαπάω” είπε χαρακτηριστικά για τον Τσιτσιπά ο Κύργιος.

"I've got ultimate respect for him"@NickKyrgios salutes @steftsitsipas after their duel on No.1 Court#Wimbledon pic.twitter.com/Tof1S6LWSR

Wimbledon (@Wimbledon) July 2, 2022

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδινε συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας τραμπούκο τον Νικ Κύργιο με αποτέλεσμα ο Ελληνοαυστραλός να ανακατασκευάσει τις δηλώσεις του, όταν ήρθε η σειρά του να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

“Έχει σοβαρά θέματα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω πως ακριβώς τον τραμπούκησα. Αυτός ήταν που προσπάθησε να με χτυπήσει με τη μπάλα, αυτός που χτύπησε έναν θεατή. Δεν έκανα κάτι σήμερα που έδειξε ασέβεια στον Στέφανο. Το να έρχεται εδώ και να λέει ότι του έκανα bullying, είναι πολύ μαλακό. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Εγώ αντιμετωπίζω άνδρες που είναι πραγματικοί μαχητές.

“Έχω πολλούς φίλους στα αποδυτήρια. Απλά να το ξέρετε. Μάλιστα είμαι από τους πιο δημοφιλής. Αυτόν δεν τον γουστάρει κανένας” είπε χαρακτηριστικά ο Κύργιος.

Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και αναφερόμενος στο Head to Head με τον Τσιτσιπά, έχοντας τέσσερις νίκες σε πέντε ματς με τον Έλληνα άσο, ο Κύργιος πρόσθεσε: “Και εγώ θα ήμουν εκνευρισμένος αν έχανα από κάποιον δύο συνεχόμενες φορές. Ίσως θα πρέπει να ψάξει να βρει τρόπο να με κερδίσει κανά δυο φορές πρώτα.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Διπρόσωπος Κύργιος: “Κανείς δεν συμπαθεί τον Στέφανο” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα