Τσιτσιπάς: “Ο Κύργιος είναι τραμπούκος – Μάλλον ήταν και στο σχολείο έτσι”

09:49 3/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Η επεισοδιακή μάχη που έδωσαν στο Court 1 για τον 3ο γύρο του Wimbledon, συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου για τους Στέφανο Τσιτσιπά και Νικ Κύργιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, τη συμπεριφορά του Κύργιου αλλά και τις δικές του χαμένες ευκαιρίες στο ματς, επιτέθηκε στον 27χρονο Ελληνοαυστραλό κατηγορώντας τον ότι εκφοβίζει τους παίκτες και πως έχει μια διαβολική πλευρά μέσα του.

“Ναι, εκφοβίζει συστηματικά. Αυτό κάνει. Εκφοβίζει τους αντιπάλους του. Πιθανότατα να ήταν bully και στο

σχολείο ο ίδιος. Δεν μου αρέσουν οι bullies. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που πατάνε τους άλλους κάτω. Σίγουρα έχει και καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του αλλά έχει και μια διαβολική πλευρά μέσα του η οποία αν βγει μπορεί να κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους γύρω του” είπε ο Τσιτσιπάς μετά την ήττα με 3-1 σετ από τον Κύργιο.

Μέσα στο ματς, ο Στέφανος προσπάθησε να χτυπήσει με το μπαλάκι τον Κύργιο, κάτι που παραδέχθηκε και στη συνέντευξη Τύπου, συνεχίζοντας να κατηγορεί τον συνάδελφό του για αντιαπεγγελματική συμπεριφορά.

“Προσπάθησα να τον χτυπήσω με το μπαλάκι για να σταματήσει. Πρέπει να σταματήσει. Κάποιος πρέπει να μιλήσει επιτέλους μαζί του, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω. Δεν έχω συνηθίσει να παίζω με αυτό τον τρόπο αλλά δεν μπορώ να λειτουργώ και σαν ρομπότ. Έχει γίνει 3-4 φορές αυτό, έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και ακούω φασαρία από την άλλη πλευρά του court χωρίς λόγο. Είναι ο τρόπος του για να χειραγωγεί τον αντίπαλο και να σε αποσπάσει. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης να το κάνει αυτό”.

Ωστόσο, κάνοντας δεύτερες σκέψεις, ο Στέφανος πρόσθεσε για την προσπάθειά του να χτυπήσει τον Κύργιο: “Ήταν πολύ κακό από την πλευρά μου. Δεν το έχω ξανακάνει αυτό. Ζήτησα συγγνώμη. Δεν ξέρω τι πέρασε από το μυαλό μου. Με όλο το σόου του τσίρκου που γινόταν στην άλλη πλευρά του διχτυού, άρχισε να γίνεται πολύ κουραστικό”

To πόσο έντονη ήταν η μεταξύ τους μάχη στο court, φάνηκε και στη χειραψία μετά το ματς.

Stefanos Tsitsipas vs Nick Kyrgios:

Keywords
Τυχαία Θέματα