Αποκλεισμός-σοκ του Μπερετίνι στη Φλωρεντία (vids)

Ο Ματέο Μπερετίνι έπεσε θύμα τεράστιας ανατροπής από τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό στο ντεμπούτο του στο ΑΤΡ 250 τουρνουά της Φλωρεντίας.

Ο Ιταλός, Νο2 του ταμπλό αυτή την εβδομάδα και Νο16 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, είχε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Firenze Open, όμως τις πέταξε όλες στα σκουπίδια και είδε τον αντίπαλό του, να πανηγυρίζει μια απίθανη πρόκριση, μετά από τρεις ώρες και 21 λεπτά μάχης.

Ο 29χρονος Ισπανός και Νο80 κόσμου, επικράτησε με 5-7, 7-6(5), 7-5 και προκρίθηκε

στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Σουηδό, Μίκαελ Ίμερ (Νο99), ο οποίος, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, απέκλεισε τον Νο5 του ταμπλό, Άσλαν Καράτσεφ.

Phenomenal performance @Robertocarba93 stuns Berrettini on home turf 5-7 7-6 7-5!#FirenzeOpen pic.twitter.com/sXot0dro4G

Tennis TV (@TennisTV) October 12, 2022

Αν και ο Μπερετίνι προηγήθηκε, αρχικά, με set και break (5-7, 0-2), δεν “έκλεισε” τη συνάντηση στα δυο sets, βλέποντας τον Καρμπάγιες Μπαένα να ισοφαρίζει, κερδίζοντας το tie-break του 2ου κομματιού.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο 26χρονος Ιταλός… κατάφερε να χάσει, μη μπορώντας να εκμεταλλευτεί το break που έκανε πρώτος, στο 3ο set της αναμέτρησης.

A magic pass @Robertocarba93 #FirenzeOpen pic.twitter.com/8eyJ1paUfN

Tennis TV (@TennisTV) October 12, 2022

Ο Μπερετίνι “έσπασε” το σερβίς του Μπαένα στο 6ο game, προηγήθηκε με 2-4 και λίγες στιγμές αργότερα, κράτησε το σερβίς του, για να φτάσει μόλις ένα game μακριά από την πρόκριση (2-5).

Κι όμως: Έχασε τα επόμενα πέντε games από τον Ισπανό και αποκλείστηκε, παρά το γεγονός πως όταν σέρβιρε για τη νίκη (3-5), βρέθηκε με 30-0 πάνω.

Από τη στιγμή που ο Νο2 του ταμπλό στη Φλωρεντία, βρέθηκε δυο πόντους μακριά από τη νίκη, ο Καρμπάγιες Μπαένα “έτρεξε” φοβερό σερί κερδισμένων πόντων (16-3) και πανηγύρισε την επική ανατροπή.

FIRENZE OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Αποκλεισμός-σοκ του Μπερετίνι στη Φλωρεντία (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα