Διέψευσε τις φήμες περί απόσυρσης ο Μουράτογλου

Ο προπονητής της Σερίνα Γουίλιαμς, Πατρίκ Μουράτογλου, διέψευσε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που ανέφεραν πως η 39χρονη Αμερικανίδα προετοιμάζει την απόσυρσή της από το επαγγελματικό τένις.

Ο Γάλλος προπονητής, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People, μίλησε για την πρόσφατη πορεία της Σερίνα στο Αυστραλιανό Όπεν και τόνισε πως η 23 φορές πρωταθλήτρια σε Major, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση,

αν δεν κατακτήσει ακόμη ένα Grand Slam.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι δύσκολο να προβλέψει ένας αθλητής, πότε θα έρθει η στιγμή που θα νιώσει ότι πρέπει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Η Σερίνα είναι πολύ ευαίσθητη όσον αφορά αυτό το θέμα και την καταλαβαίνω απόλυτα.

Με την εμπειρία μου και την συναναστροφή μου μαζί της, καταλαβαίνω ότι δεν θα αποσυρθεί από το άθλημα αν δεν κερδίσει τουλάχιστον ένα ακόμη Grand Slam. Δεν θέλει να σταματήσει να προσπαθεί για να κάνει δικό της το 24ο.

Ειλικρινά πιστεύω, ότι μπορεί να το πετύχει. Αν σταματήσει να το πιστεύει η ίδια, τότε θα σταματήσει και το τένις. Είναι σίγουρο.

Μετά από όλα όσα έχει κερδίσει στην καριέρα της όμως, μετά από τη γέννηση του παιδιού της και σε τέτοια ηλικία κιόλας, ήδη είναι μεγάλο κατόρθωμα που κατάφερε να επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο.

Γι’ αυτό η Σερίνα είναι φοβερή. Βάζει τον πήχη τόσο ψηλά για τον εαυτό της και βρίσκει τον τρόπο να πετύχει όποιον στόχο και να θέσει”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Διέψευσε τις φήμες περί απόσυρσης ο Μουράτογλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα