Απαιτητικές νίκες για Τσεκινάτο, Ράμος – VIDEO

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν και να χρειάστηκαν τρία σετ για να προκριθούν στην επόμενη φάση, όμως οι Μάρκο Τσεκινάτο και Άλμπερτ Ράμος Βινόλας πέρασαν τα εμπόδια των Ούγκο Ντέλιεν και Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο αντίστοιχα.

Στη 2η ημέρα αγώνων του 250αριου τουρνουά της ΑΤΡ στην Κόρδομπα, οι δυο πρώην τενίστες του Top20, έκαναν την δουλειά τους και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του τουρνουά. Εκεί, πέρασαν και οι Καρμπάλες Μπαένα, Τιάγκο Μοντέιρο και Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Ο Τσεκινάτο αρχικά, επικράτησε του Βολιβιανού αντιπάλου του με 6-2,

4-6, 6-1 και θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, στο μεγάλο ντέρμπι του τουρνουά.

Ο Ράμος Βινόλας από την πλευρά του, επιβλήθηκε με 4-6, 6-2, 6-2 του Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο και θα παίξει στον 2ο γύρο με Τόμας Ετσεβέρι, ο οποίος επίσης πέτυχε σημαντική νίκη επί του Αντρέι Μαρτίν, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Πρόωρο αντίο στο τουρνουά της Κόρδομπα είπε ο Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ. Ο ντεφορμέ Βραζιλιάνος, ηττήθηκε με 7-5, 7-6(3) από τον Χουάν Μανουέλ Σερούντολο και αποχαιρέτησε το τουρνουά.

Striaght sets νίκες πέτυχαν οι Καρμπάλες Μπαένα, Τιάγκο Μοντέιρο και Φεντερίκο Ντελμπόνις, επί των Ζοάο Σόουζα, Πέδρο Σόουζα και Ζοάο Μενέζες, αντίστοιχα.

CORDOBA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απαιτητικές νίκες για Τσεκινάτο, Ράμος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα