Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Μπούμπλικ ο Μάρεϊ (vids)

Ο Άντι Μάρεϊ πάλεψε, όπως κάνει πάντα άλλωστε, έχασε τρία set points στο κρίσιμο tie-break του 1ου set αλλά τελικά ηττήθηκε με straight sets από τον Νο31 του ταμπλό στο Indian Wells, Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Ο 34χρονος Βρετανός δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε τώρα back to back νίκες και έμεινε για 5ο σερί τουρνουά μακριά από δυο συνεχόμενες επιτυχημένες εμφανίσεις.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο Μπούμπλικ επικράτησε με 7-6(9), 6-3 στο ντεμπούτο

του στην έρημο και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του θεσμού, όπου θα συναντήσει έναν εκ των Γκριγκόρ Ντιμτρόφ και Τζόρνταν Τόμπσον.

Strong debut in the desert

Bublik defeats Murray 7-6 6-3 and will face the winner of Dimitrov and Thompson in R3…#IndianWells pic.twitter.com/B8y9s4QaKg

Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2022

Ο Μάρεϊ δεν κατάφερε να φτάσει σε break, σπαταλώντας και τις έξι break point ευκαιρίες του, με τον Μπούμπλικ να μετράει 1/5. Ένα και… καλό break για τον Καζάκο (στο 4ο game του 2ου set), που δεν μπήκε σε περιπέτειες μετά την κατάκτηση του 1ου κομματιού.

Με 50/78 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του ολοκλήρωσε το ματς ο Βρετανός. Ο Μπούμπλικ τα πήγε περίφημα με τις μπάλες στα χέρια, κερδίζοντας 56/83 πόντους εκεί, μεταξύ των οποίων οι 11 ήταν άσοι. Παρά το γεγονός ότι πιέστηκε δηλαδή σε αρκετά service games του, βγήκε αλώβητος, γλιτώνοντας 12/12 φορές break.

A touch of class #IndianWells pic.twitter.com/GfoJ3qNLGE

Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2022

Εκτός Indian Wells έμειναν και οι Άσλαν Καράτσεφ και Μάριν Τσίλιτς. Ο Ρώσος, Νο22 του ταμπλό, ηττήθηκε με 7-6(5), 6-4 από τον ψυχωμένο Στιβ Τζόνσον, ενώ ο Κροάτης απώλεσε δυο match points και αποκλείστηκε με 6-7(7), 6-3, 7-6(6) από τον πολύ φορμαρισμένο φέτος, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο Τζον Ίσνερ σέρβιρε 21 άσους και κέρδισε τον Σαμ Κουέρι στον αμερικανικό εμφύλιο, με 7-6(6), 7-6(2).

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Μπούμπλικ ο Μάρεϊ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα