Δεν καταλαβαίνουν το παιχνίδι!

Ο Μπόρις Μπέκερ τα “έχωσε” στην πλειονότητα των προπονητών της ATP World Tour αναφέροντας πως ελάχιστοι πραγματικά καταλαβαίνουν το τένις (δεν συμπεριέλαβε πάντως τον εαυτό του σε αυτήν την κατηγορία(!).

Γνωστός για τις κατά καιρούς “εμπρηστικές” δηλώσεις του, ο Μπόρις Μπέκερ άνοιξε το θέμα των προπονητών του τουρ, από το επίπεδο των οποίων δεν είναι ευχαριστημένος.

Ο Γερμανός πρώην τενίστας έχει σχετικά μικρή θητεία ως προπονητής, μια τριετία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθόλα επιτυχημένη, και

εξέφρασε τη γνώμη του ως προς το ποια στοιχεία θα πρέπει να διαθέτει ένας καλός coach.

“Δεν μπορείς να είσαι προπονητής από τον καναπέ σου και από το σπίτι σου. Πρέπει να είσαι δίπλα στον παίκτη, μαζί του στο κορτ και στα αποδυτήρια. Πρέπει να ξέρεις πώς “μυρίζουν” τα αποδυτήρια ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος παίκτης ήσουν. Βλέπετε και τον Μόγια, ακολουθεί συνέχεια τον Ράφα όπου και αν πάει. Και ο Λεντλ στην αρχή της συνεργασίας του με τον Μάρεϊ ήταν συνέχεια μαζί και αυτό βοήθησε πολύ” ανέφερε ο Μπέκερ.

“Θέλω να πιστεύω ότι ξέρω καλά το άθλημα. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τους συναδέλφους μου. Υπάρχουν πολλοί, δεν θα πω ονόματα, που δεν καταλαβαίνουν καλά το άθλημα του τένις” κατέληξε αφήνοντας υπαινιγμούς!

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν καταλαβαίνουν το παιχνίδι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα