Η σχέση μου με τις ήττες… – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε στο περιοδικό TIME για τη σχέση του με τις ήττες, μια ιστορία που δεν ξεκίνησε καλά για τον Ελβετό τενίστα αλλά μπόρεσε να την βελτιώσει μετά από χρόνια εμπειρίας!

Ακόμα και ο Ρότζερ Φέντερερ των 1149(!) νικών καριέρας έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το κορτ 252 φορές!

Μην ξεχνάμε ότι μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα και πολλές φορές μάλιστα, όμως έχει υποστεί και μερικές οδυνηρές ήττες όπως συνέβη σε 10 τελικούς Slam ή σε τελικούς Masters τουρνουά και

σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών είχε μια παράξενη σχέση με τις ήττες που ξεκίνησε στραβά όταν ήταν πιο νέος για να πάρει άλλη μορφή όσο μεγάλωνε, αποκτούσε εμπειρία και γινόταν αναπόφευκτα καλύτερος τενίστας!

“Κάποιες φορές είσαι άτυχος, κάποιες άλλες δεν είναι η μέρα σου, κάποιες άλλες απλά ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Δεν μπορείς να τους κερδίσεις όλους αλλά μπορείς να δώσεις ό,τι έχεις” ανέφερε αρχικά ο Φεντ μιλώντας επί του θέματος στο περιοδικό TIME.

“Στην αρχή της καριέρας μου ήταν οδυνηρό όταν έχανα. Συνέχεια σκεφτόμουν τους πόντους που έπρεπε να παίξω διαφορετικά, το πώς συμπεριφέρθηκα, όλα μαζί. Απογήτευση, εκνευρισμός, όλα σε ένα πακέτο. Τώρα τα αναλύω όλα καλύτερα” πρόσθεσε.

“Από τη μία με θεωρώ πολύ ανταγωνιστικό όταν παίζω ένα ματς από την άλλη δεν είμαι κιόλας! Είναι η ισορροπία που βρήκα μόλις έγινα πατέρας και οι προτεραιότητες άλλαξαν. Ολα αυτά τα φέρνει η εμπειρία. Είναι ο καλύτερος οδηγός” κατέληξε ο Ροτζ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Η σχέση μου με τις ήττες… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα