Η κλήρωση της Σάκκαρη στην Πόλη

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να οδήγησε την Εθνική Ελλάδας στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Fed Cup, όμως από την Δευτέρα επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο WTA Tour. Αναλυτικά η κλήρωση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο χωμάτινο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης…

Η 22χρονη Μαρία Σάκκαρη μετά το καθ΄όλα ευχάριστο διάλειμμα του Fed

Cup, επιστρέφει στην δράση στα τουρνουά της WTA.

Η Ελληνίδα βρέθηκε το τετραήμερο 18-21 Απριλίου στο Tatoi Club της Αθήνας, όπου με συμπαίκτριες τις Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Κορδολαίμη και Εμμανουέλα Αντωνάκη κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας μας στην άνοδο στο Group l του Fed Cup.

Χωρίς να χάσει σετ στο μόνο και μετρώντας τρεις άνετες νίκες, η Σάκκαρη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για την Εθνική ομάδα, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις της, όπως και των υπόλοιπων κοριτσιών, με την άνοδο της ομάδας.

Την Δευτέρα, η Μαρία θα ξεκινήσει τους αγώνες της στο Istanbul Cup της Κωνσταντινούπολης. Η κλήρωση για τον χωμάτινο θεσμό στην Τουρκία έγινε το Σάββατο και είχε ως εξής:

Η Ελληνία πρωταθλήτρια στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την 28χρονη Τουρκάλα Κάγκλα Μπουγιουκακτσάι, Νο162 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Οι δυο αθλήτριες έχουν αγωνιστεί ως αντίπαλες και στα προκριματικά του Αυστραλιανού Όπεν το 2016, με την Μαρία τότε να βγαίνει νικήτρια με 2-1 σετ.

Αν καταφέρει και προκριθεί, η Σάκκαρη Νο49 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Εκατερίνα Μακάροβα, Νο5 του ταμπλό και Αλεξάνδρα Κρούνιτς, Νο53 στον κόσμο.

Αν μπορέσει και προκριθεί στα προημιτελικά, η Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κινέζα Σαϊσάι Ζανγκ, Νο4 του ταμπλό στην Πόλη, ενώ αν φτάσει μέχρι τις “4” καλύτερες του θεσμού, η Σάκκαρη έχει πιθανή αντίπαλο το Νο2 του ταμπλό, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.

Στο τουρνουά αγωνίζεται και το Νο2 του κόσμου, Καρολίν Βοζνιάκι. Η Δανέζα είναι φυσικά το Νο1 του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα, πριν μια ενδεχόμενη tricky μονομαχία με την νικήτρια του αγώνα Εράνι-Φλίπκενς.

Στους “8” η Βοζνιάκι θα παίξει κόντρα σε μια εκ των Κιρστέα, Πουτίντσεβα και Παρμεντιέρ, ενώ στα ημιτελικά η “Κάρο” έχει πιθανή διασταύρωση με μια εκ των Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου και Μόνα Μπαρτέλ.

PARIBAS ISTANBUL CUP DRAW l OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η κλήρωση της Σάκκαρη στην Πόλη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα