Δεν γλίτωσε το χειρουργείο ο Ζβέρεφ

10:06 8/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο μεγάλος άτυχος του Γαλλικού Όπεν, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί αστράγαλο, προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο στη δράση.

Με μήνυμα στο Facebook, ο 25χρονος Γερμανός ενημέρωσε τους θαυμαστές του για το επιτυχημένο χειρουργείο και τους ευχαρίστησε για τα μηνύματα συμπαράστασης, τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ζβέρεφ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια του συγκλονιστικούς

ημιτελικού στο Παρίσι απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

“Όλοι έχουμε το δικό μας ταξίδι στη ζωή. Αυτό είναι μέρος του δικού μου. Την επόμενη εβδομάδα θα φτάσω στο career high No2 στον κόσμο, αλλά σήμερα το πρωί έπρεπε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από περαιτέρω εξέταση στη Γερμανία, λάβαμε επιβεβαίωση ότι και οι τρεις πλάγιοι σύνδεσμοι στον δεξιό μου αστράγαλο είχαν σχιστεί. Για να επιστρέψω στο tour όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να διασφαλίσω ότι όλοι οι σύνδεσμοι επουλώνονται σωστά και για να ανακτήσω την πλήρη σταθερότητα στον αστράγαλό μου, η χειρουργική επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή. Η αποθεραπεία μου ξεκινά τώρα και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ!

Συνεχίζω να λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για άλλη μια φορά που με στήριξαν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή”

The post Δεν γλίτωσε το χειρουργείο ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα