Πρώτο δείγμα θετικό για Σάκκαρη στο γρασίδι (vid)

14:32 7/6/2022 - Πηγή: Tennis24

H Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το τεστ απέναντι στην Κολομβιανή και Νο61 του κόσμου, Καμίλα Οσόριο επικρατώντας με 6-2, 6-3 στο 1ο της παιχνίδι στη φετινή grass-season. 

Η Νο5 του κόσμου ήταν εξαιρετική στο 1ο service κερδίζοντας το 78% των πόντων της, αλλά και ιδιαίτερα αποτελεσματική στις ευκαιρίες που είχε για break (4/5). Αναμφίβολα χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά της στο γρασίδι, ωστόσο το 1ο δείγμα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό.

Painting the lines

with Sakkari @mariasakkari | #RothesayOpen pic.twitter.com/UF8Gu6sL34

wta (@WTA) June 7, 2022

Η Σάκκαρη ξεκίνησε αρκετά καλά την αναμέτρηση κατακτώντας τα πρώτα τρία games βρίσκοντας νωρίς break, με μοναδικό προβληματισμό το 1ο της service game όπου αν και προηγήθηκε με 40/0 η Οσόριο ισοφάρισε σε 40/40 με την Ελληνίδα τενίστρια να κλείνει τελικά το game με δύο σερί πόντους. 

Η Κολομβιανή στη συνέχεια πήρε το πρώτο της game μειώνοντας σε 3-1, ενώ αμέσως μετά “ρέφαρε” το χαμένο της service φτάνοντας σε break μειώνοντας ακόμη περισσότερο σε 3-2. 

Ήταν η στιγμή που η Σάκκαρη ξέσπασε στη διαιτήτρια του αγώνα διαμαρτυρόμενη για ορισμένες αποφάσεις της. Αν και ο Τόμι Χιλ προσπαθούσε να την ηρεμήσει η 26χρονη έδειχνε φανερά εκνευρισμένη χωρίς ωστόσο αυτό να την επηρεάσει στη συνέχεια. 

Αντίθετα την έκανε ακόμα πιο επιθετική με αποτέλεσμα να κατακτήσει τα τρία επόμενα games φτάνοντας στο 6-2 και στο 1-0 παραχωρώντας μόλις τέσσερις πόντους στο 1ο service (11/15), ενώ από την άλλη εκμεταλλεύτηκε το προβληματικό 2ο service της Οσόριο (2/11). 

A little bit of Colombian magic @CamiOsorioTenis | #RothesayOpen pic.twitter.com/UDbI2fuyk2

wta (@WTA) June 7, 2022

Στο 2ο set η Ελληνίδα τενίστρια βρήκε και πάλι πρώτη break, αυτή τη φορά στο 6ο game παίρνοντας προβάδισμα με 4-2. Το “κλειδί” της κατάκτησης και του 2ου set ήταν στο αμέσως επόμενο service-game της 26χρονης η οποία απειλήθηκε με break (30/40), όμως έχοντας ως στήριγμα το service της βγήκε από τη δύσκολη θέση παίρνοντας προβάδισμα με 5-2. 

Η Οσόριο μείωσε στο servcie της σε 5-3, αλλά η Σάκκαρη με ένα σχετικά εύκολο hold έφτασε στη νίκη την πρώτη της στο γρασίδι τη φετινή σεζόν. 

Up and running in Nottingham

@mariasakkari is comfortably through to the Round of 16 where she will face Rebecca Marino! #RothesayOpen pic.twitter.com/nnmtSJiMfK

wta (@WTA) June 7, 2022

Η Νο1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την 31χρονη Καναδή και Νο109 του κόσμου Ρεμπέκα Μαρινό η οποία επικράτησε της προερχόμενης από τα προκριματικά Βρετανίδας Ίντεν Σίλβα με 6-4, 6-4.

NOTTINGHAM OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-2h)

The post Πρώτο δείγμα θετικό για Σάκκαρη στο γρασίδι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα