“Δεν είμαι ευχαριστημένος, θέλω βελτίωση” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να απέκλεισε με νίκη στα δυο σετ τον Ζοάο Σόουζα στην πρεμιέρα του στο Paris Rolex Masters, όμως δεν εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοσή του, στις δηλώσεις του μετά το ματς…

Ο Σέρβος πρωταθλητής συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά Νο1, μιας και έχει προκριθεί στον 3ο γύρο του Masters του Παρισιού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νταμίρ Ντζουμούρ.

Η απόδοση του Νόλε όμως, στο εναρκτήριο παιχνίδι

του στον θεσμό, κόντρα στον Ζοάο Σόουζα, μόνο άπιαστη δεν ήταν, όπως μας είχε συνηθίσει τους τελευταίους μήνες. Ο Τζόκοβιτς… τα χρειάστηκε σε αρκετά σημεία του αγώνα, μέχρι τελικά να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Μετά την αναμέτρηση, ο Τζόκοβιτς παραδέχθηκε πως ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία τον επηρεάζει στην απόδοσή του αυτήν την εβδομάδα, τονίζοντας πως χρειάζεται βελτίωση ενόψει της συνέχειας στο Παρίσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Στις κρίσιμες στιγμές κατάφερα να παίξω τα κατάλληλα χτυπήματα, όμως δεν είμαι σίγουρα 100% ευχαριστημένος από το παιχνίδι μου.

Έχασα πολλά χτυπήματα από την βασική γραμμή, που δεν έπρεπε να χάσω, όμως στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι πως ήταν το πρώτο παιχνίδι στο τουρνουά, και πιθανότατα θα υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια.

Θα με βοηθήσει πολύ το ότι θα έχω μια κενή ημέρα μετά από τη σημερινή νίκη, γιατί ταλαιπωρούμαι από μια ίωση”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Δεν είμαι ευχαριστημένος, θέλω βελτίωση” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα