Από εκεί που σταμάτησε! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση του Ζοάο Σόουζα για ένα σετ στην πρεμιέρα του στο Παρίσι αλλά τελείωσε με εντυπωσιακό τρόπο το ματς για να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Masters τουρνουά!

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο 31χρονος τενίστας παραμένει αήττητος στο τουρ από εκείνη την ήττα του στο Toronto Masters τον Αύγουστο κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά μετρώντας ένα εκπληκτικό σερί 18 νικών που συνεχίστηκε και στο Παρίσι!

Ο

θρυλικός τενίστας ήταν λιγάκι off στο παιχνίδι του στο πρώτο σετ, στο οποίο και δέχτηκε break μετά από πάρα πολύ καιρό (στη Σανγκάη δεν είχε δεχθεί ούτε ένα!) αλλά μόλις τελείωσε εκεί τη δουλειά έκανε πολύ ευκολότερο το έργο του στο δεύτερο σετ κερδίζοντας τον αξιόμαχο Ζοάο Σόουζα με 7-5, 6-1 για να προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης.

Ο 29χρονος Πορτογάλος και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει το πρώτο του ever σετ κόντρα στον Νόλε παρά το γεγονός ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου κομματιού του αγώνα ήταν εντυπωσιακός και είχε τις ευκαιρίες του.

Μπορεί να έμεινε πίσω με 1-3, ωστόσο, είχε βρει απαντήσεις στο άπιαστο πρόσφατα σερβίς του Σέρβου φτάνοντας σε τριπλό break point που όμως δεν εκμεταλλεύτηκε!

Αυτό ήταν μόνο το καμπανάκι του γιατί στη συνέχεια έγινε ο πρώτος τενίστας που σπάει το σερβίς του Τζόκερ από τον…τελικό του Αμερικανικού Όπεν και ισοφάρισε σε 4-4 ενώ είχε και break point στο 5-5 για να σερβίρει για το σετ!

Εκεί, τα αντανακλαστικά πρωταθλητή του Νόλε “μίλησαν” και με δύο σερί κρίσιμα games, ο Σέρβος έκανε το 1-0 που ήταν παραπάνω από μισό βήμα για το ματς.

Και αυτό, γιατί “έσπασε” εντελώς τον ρυθμό και τον “τσαμπουκά” του Πορτογάλου που, εμφανώς απογοητευμένος, ήταν άλλος παίκτης στο δεύτερο σετ στο οποίο κατάφερε να πάρει μόλις ένα game.

Στα συν για τον Τζόκοβιτς ήταν το γεγονός ότι απέφυγε και τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον Νταμίρ Τζουμούρ να είναι ο επόμενος αντίπαλός του.

Τρίτη, 30/10: 2ος γύρος Paris Masters
Dzumhur (Bosnia) beat Tsitsipas (Greece) 6-3 6-3
Djokovic (Serbia) beat Sousa (Portugal) 7-5 6-1

Τρίτη, 30/10: 2ος γύρος Paris Masters
Khachanov (Russia) beat Ebden (Australia) 6-2 2-0 ret
Fucsovics (Hungary) beat Paire (France) 6-4 6-4
Kukushkin (Kazakhstan) beat Herbert (France) 3-6 6-3 7-5
Verdasco (Spain) beat Chardy (France) 6-4 6-4
Medvedev (Russia) beat Busta (Spain) 6-2 6-2
Raonic (Canada) beat Tsonga (France) 6-7(4) 7-6(5) 7-6(5)
Simon (France) beat Pouille (France) 6-3 6-4

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Από εκεί που σταμάτησε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα