Επιβεβαιώθηκε μια μη ανθρώπινη επιστροφή για την 3η σεζόν του "Stranger Things"

Και παραμονεύει...

Αν και οι fans το υποπτεύονταν εδώ και καιρό, ένας επίσημος οδηγός των γυρισμάτων του "Stranger Things" με τον τίτλο "Worlds Turned Upside Down" επιβεβαίωσε ότι το Mind Flayer, ή αλλιώς Shadow Monster, θα επιστρέψει για την 3η σεζόν.

Προσοχή! Ακολουθούν spoilers από την 2η σεζόν "Stranger Things".

Σύμφωνα με το Screen Rant, ο επίλογος του βιβλίου μας ξεκαθαρίζει την κατάσταση. "Το

Mind Flayer δεν έχασε το ενδιαφέρον του για το Hawkins”, λέει. "Το πλάσμα συνεχίζει να παραμονεύει γύρω από το Hawkins μέσα στο Upside Down και η επιρροή του δεν θα απουσιάζει από αυτήν την σεζόν".

Ο παραγωγός της σειράς, Shawn Levy συνεχίζει λέγοντας: "Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν με το ξεκάθαρο μήνυμα ότι το Shadow Monster δεν εξολοθρεύτηκε πλήρως και ότι ίσως αναγνώρισε τον εχθρό του. Αυτό το σκότος και η μάχη που θα γίνει, θα τα δούμε στην τρίτη σεζόν". Το βιβλίο λέει ότι η νέα σεζόν θα διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1985 με παλιούς και νέους χαρακτήρες. Μάλιστα η επικείμενη σεζόν περιγράφεται ως "Το τελευταίο καλοκαίρι της παιδικότητας τους".

Οι fans θα θυμούνται ότι τέλος της δεύτερης σεζόν ήταν χαρούμενο, με τον σχολικό χορό και το φιλί μεταξύ των Eleven και Mike. Η κάμερα απομακρύνεται από το γυμνάσιο, γυρίζει για να αποκαλύψει ότι το Upside Down δεν έχει καταστραφεί και ότι το Mind Flayer παραμονεύει πάνω από τον χορό και το παράλληλο σύμπαν του. Όταν ο Levy λέει ότι αναγνωρίζει τον εχθρό του, μάλλον εννοεί ότι η Eleven, και ίσως οι υπόλοιποι φίλοι της, θα είναι στόχος στην 3η σεζόν.

Σε σχετικά νέα, έρχεται ένα κόμικ που θα εξερευνά το Upside Down και μια σειρά βιβλίων που θα περιλαμβάνει μια ιστορία prequel. Ο τρίτος κύκλος θα ακολουθήσει μια πολύ διαφορετική πορεία σε σχέση με τους δύο προηγούμενους. Η ιστορία θα διαδραματιστεί ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου και θα έχει λιγότερα επεισόδια. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πληροφόρηση αναφορικά με το πότε θα προβληθεί, αν και θα τη δούμε μέσα στο 2019.

Το κύριο cast της σειράς θα επιστρέψει και πάλι: Millie Bobby Brown (Eleven), Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) και Sadie Sink (Max). Νέες προσθήκες θα είναι οι Maya Hawke και Priah Ferguson (Erica Sinclair).

Αν δεν έχετε ξεκινήσει την σειρά, να το κάνετε, μιας και με βάση τα λεγόμενα του Levy το "Stranger Things" θα πάρει "σίγουρα" πράσινο φως για τέταρτη, ακόμα και για πέμπτη σεζόν.

IGN Greece Stranger Things 3 - Προσεχώς: Το εμπορικό κέντρο Starcourt! | Χόκινς, Ιντιάνα Ηθοποιός του "Stranger Things" διαγράφει το Twitter της μετά από επιθέσεις

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα