“Δεν έχει ελπίδα να κατακτήσει το Roland Garros ο Φέντερερ”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Tennis.net, ο Γιούργκεν Μέλτζερ σχολίασε το γεγονός ότι ο Ρότζερ Φέντερερ πιθανόν να αγωνιστεί στο Roland Garros του 2019…

Ο 37χρονος Αυστριακός Γιούργκεν Μέλτζερ, που αποχαιρέτησε το τένις πριν μερικές ημέρες, μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για την εξέλιξη του αθλήματος και τους… μεγάλους του αθλήματος.

Ο συνομήλικος του Ρότζερ Φέντερερ, και πρώην Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, σχολίασε τις σκέψεις του Ελβετού να παίξει το 2019 στο Γαλλικό Όπεν, τονίζοντας πως δεν έχει και ιδιαίτερες ελπίδες να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Εντυπωσιάστηκα φέτος που δεν αγωνίστηκε στην χωμάτινη σεζόν. Περίμενα να παίξει κανονικά. Ξέρει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο στο Γαλλικό Όπεν, γι’ αυτό και ίσως δεν κάνει τον κόπο να αγωνιστεί στο χώμα.

Υπάρχουν πολλοί επικίνδυνοι τενίστες στην επιφάνεια και πλέον δεν μπορεί να περιμένει μεγάλα αποτελέσματα εκεί. Ο Φελισιάνο Λόπεζ μαζί με τον Ρότζερ είναι οι δυο τενίστες που ταλαιπωρούνται ίσως περισσότερο από όλους στο Tour, λόγω της ηλικίας τους.

Ο Φέλι πάντως, παίζει παντού. Χωρίς φυσικά να σημαίνει πως επειδή ο Ρότζερ δεν αγωνίζεται στο χώμα, κάνει κάτι κακό και άσχημο. Ξέρει μέχρι που είναι τα όριά του και χειρίζεται την κατάσταση εξαιρετικά.

Όσον αφορά το Roland Garros του 2019 πάντως, επειδή θεωρώ ότι ο Ρότζερ θα αγωνιστεί, νομίζω δεν έχει και πολλές ελπίδες να κατακτήσει το τρόπαιο. Θα είναι ο τελευταίος χορός του στο Γαλλικό Όπεν, αλλά ίσως να μην στεφθεί με μεγάλη επιτυχία”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Δεν έχει ελπίδα να κατακτήσει το Roland Garros ο Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα