Δεν αλλάζει γνώμη η Ραντβάνσκα

Παρά το γεγονός ότι δέχεται πίεση από φίλους και θαυμαστές της να σκεφτεί ξανά την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα δεν αλλάζει γνώμη.

Δεν ψηφίστηκε, τυχαία, έξι φορές σαν η πιο αγαπημένη παίκτρια της WTA Tour για το κοινό.

Η ξαφνική της απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση μόλις στα 29 της χρόνια έχει σκορπίσει θλίψη

στους πολυάριθμους φαν του πολύ “καλλιτεχνικού” παιχνιδιού της και δέχεται διαρκώς μηνύματα προκειμένου να ξανασκεφτεί και πιθανώς να αλλάξει γνώμη συνεχίζοντας κάποια στιγμή ξανά το επαγγελματικό τένις.

Είναι όμως ανένδοτη και εξηγεί γιατί:

“Η ζωή με έχει μάθει να λέω “ποτέ μη λες ποτέ” αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είναι το τέλος. Έχω μπροστά μου ένα εμπόδιο που δεν μπορώ να προσπεράσω. Χρειάζομαι τουλάχιστον δύο χρόνια ξεκούρασης ώστε να αποθεραπευτώ πλήρως από τα θέματα που έχω“.

“Πήρα την απόφαση της απόσυρσης μετά από πολλή σκέψη. Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο και το “δούλευα” μέσα μου για εβδομάδες. Συμβουλεύτηκα γιατρούς, προπονητές, φυσιοθεραπευτές. Το γυναικείο τένις έχει αλλάξει πάρα πολύ. Η ένταση στο παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με ό,τι ήξερα πριν από 10-12 χρόνια. Δεν υπάρχουν πια εύκολα ματς. Ακόμα και στα “μικρότερα” τουρνουά χρειάζεται να δίνεις το 100% για να κερδίσεις” κατέληξε η Πολωνή παλαίμαχη πλέον τενίστρια.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν αλλάζει γνώμη η Ραντβάνσκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα