Αυτές είναι οι πόλεις που διεκδικούν τα ΑΤΡ Finals 2021

Ανακοινώθηκαν επίσημα από την ΑΤΡ οι πέντε πόλεις που διεκδικούν να διοργανώσουν τους τελικούς της ΑΤΡ την τετραετία 2021-2025…

Μάντσεστερ, Τόκιο, Σιγκαπούρη, Τορίνο και Λονδίνο είναι οι πέντε υποψήφιες πόλεις που θα μονομαχήσουν για να φιλοξενήσουν τους τελικούς της ΑΤΡ από το 2021 κι έπειτα.

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας της διοργάνωσης στο Λονδίνο, η ΑΤΡ ανακοίνωσε τις πόλεις που θα παλέψουν για να πάρουν αυτές τον θεσμό για την τετραετία 2021-2025, με την πρωτεύουσα της Αγγλίας πάντως, να είναι και αυτή, ξανά, στις υποψήφιες.

“Το ενδιαφέρον που λάβαμε σε

παγκόσμια κλίμακα αντανακλά την πλούσια κληρονομιά που έχει αυτό το τουρνουά, καθώς και την επιτυχία που είχαμε στην O2 Arena από το 2009 μέχρι σήμερα.

Είναι μια διαδικασία με εξαιρετικά υψηλό ανταγωνισμό και όλες οι υποψήφιες πόλεις αξίζουν εύσημα για τη δημιουργικότητα που μας έχουν δείξει στα πλάνα τους, ώστε να συνεχίσουν την ανάπτυξη αυτής της διοργάνωσης”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΤΡ, Κρις Κερμόουντ, ανακοινώντας τις πόλεις που προκρίθηκαν από τις 40 που κατέθεσαν τα πλάνα τους.

Εκτός του Λονδίνου, μόνο το Τόκιο έχει διοργανώσει παλαιότερα την διοργάνωση των τελικών της ΑΤΡ, το 1970.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αυτές είναι οι πόλεις που διεκδικούν τα ΑΤΡ Finals 2021 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα