Δεύτερος ημιτελικός καριέρας για Μουζέτι (vid)

Ο Λορέντσο Μουζέτι πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη του στη Λυών αυτή την εβδομάδα και πανηγύρισε την δεύτερη πρόκριση της καριέρας του σε ημιτελικό ΑΤΡ διοργάνωσης.

Μετά την παρουσία του στα ημιτελικά του Ακαπούλκο τον περασμένο Μάρτιο, ο 19χρονος Ιταλός “σφράγισε” το πρωί της Παρασκευής την είσοδό του στην κορυφαία “4αδα” του 250αριου τουρνουά της Λυών.

Κερδίζοντας τον Αλιάζ Μπέντενε με 6-3, 7-6(2) μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο Μουζέτι πέρασε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

‘He’s one of the best left

handers out there in the game’

Kind words from @steftsitsipas to @yoshihitotennis after their match in Lyon! pic.twitter.com/24ZNtQegIC

Tennis TV (@TennisTV) May 21, 2021

Ο Μουζέτι κέρδισε 23/36 πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του Μπέντενε και τον “πλήγωσε” ανεπανόρθωτα εκμεταλλευόμενος 3/5 ευκαιρίες για μπρέικ. Αριθμοί άκρως εντυπωσιακοί για τον Ιταλό, που έφτασε ελεγχόμενα στην πρόκριση.

Με αυτή την πορεία στη Λυών, όπου έχει κερδίσει κατά σειρά τους Αλιασίμ, Κόρντα και Μπέντενε, έχει εξασφαλίσει νέο ρεκόρ καριέρας από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, θα ανέβει σίγουρα στο Νο72 του κόσμου.

Αν καταφέρει και κατακτήσει τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του σε ΑΤΡ διοργάνωση αυτή την εβδομάδα στο Lyon Open, τότε θα ανέβει στο Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης!

LYON OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεύτερος ημιτελικός καριέρας για Μουζέτι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα