Δάκρυσε ο Νόλε μπροστά στο κοινό του – VIDEO

O Nόβακ Τζόκοβιτς δεν κατάφερε τελικά να προκριθεί στον τελικό του Adria Tour και λύγισε συναισθηματικά στην ομιλία του μετά τη νίκη, δίχως αντίκρυσμα, στον τελευταίο του αγώνα στο Βελιγράδι κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 33χρονος Σέρβος που ενεπλάκη σε μεγάλο βαθμό στο να γίνει εφικτό αυτό το τουρνουά, συγκινήθηκε από το standing ovation των συμπατριωτών που του εξέφρασαν την αγάπη τους με μεγάλη ένταση, κάτι που βιώνει σπάνια ο Νόλε μιας και είναι το “κακό

παιδί” σχεδόν όπου και αν αγωνίζεται.

“Δεν κλαίω επειδή αποκλείστηκα από το τουρνουά, κλαίω γιατί είμαι κατακλυσμένος από ένα συναίσθημα που θυμίζει την παιδική ηλικία μου. Οι τελευταίες ημέρες ήταν φορτισμένες συναισθηματικά και ευχαριστώ τους πάντες που κατέστησαν το τουρνουά εφικτό. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε έναν δικό μας (Κραϊνοβιτς) στον τελικό. Σας αγαπώ όλους και ευχαριστώ που ήρθατε” ήταν το μήνυμα του Νόλε.

Émouvante standing-ovation du public de Belgrade à Novak Djokovic qui en a versé une petite larme https://t.co/wLjpSi8jJ3

— Rémi Bourrieres (@remibourrieres) June 14, 2020

Κώστας Αϊτάκης

The post Δάκρυσε ο Νόλε μπροστά στο κοινό του – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα