ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-0 (α’ ημίχρονο)

ΟΦΗ – ΑΕΚ (19:15, Novasports 2) σήμερα το απόγευμα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η ΑΕΚ έχει μπει πιο δυνατά στο ματς και έχει κάνει 1-2 καλές ευκαιρίες, ενώ απάντησε και με μία ο Νέιρα. Φαίνεται να είναι ανοιχτό το παιχνίδι…

Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ

με τον Ολιβέιρα στο 20′, έβγαλε την κεφαλιά ο Γουόλι εντυπωσιακά. Η μεγάλη φάση του ματς.

Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα στο πρώτο μισάωρο πατάνε καλύτερα και είναι πιο απειλητικοί, έχοντας δημιουργήσει ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά χωρίς να το καταφέρουν. Έχει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας ο ΟΦΗ.

Οσο πλησιάζουμε προς το ημίχρονο, τόσο η ΑΕΚ γίνεται πιο απειλητική και πλησιάζει στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκινά το ματς με τους Γουόλι, Σακόρ, Κουτρουμπή, Νέιρα, Μάνο, Σεμέντο, Μαρινάκη, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Μεγιάδο και Κοροβέση. Στον πάγκο για τον ΟΦΗ οι Σωτηρίου, Νάστος, Βαφέας, Βαζ, Στάικος, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης.

Ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι ΟΦΗΑΕΚ σήμερα στο Γεντί Κουλέ, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Βράνιες με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμάνσκι με τον Κρίστιτσιτς στον άξονα, τον Αλμπάνη δεξιά στην επίθεση, τον Λιβάια αριστερά και τον Μάνταλο πίσω από τον Ολιβέιρα σε σχήμα 4-2-3-1. Στον πάγκο της Ενωσης οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βέρντε, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο, Μαχαίρας.

ΟΦΗ – ΑΕΚ

Το live του αγώνα στο Γεντί Κουλέ:

Οι διαιτητές του ματς

Ο Γιώργος Τζοβάρας θα είναι ο διαιτητής του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή (19:15) για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης και Σαμοϊλης και 4ος ο Τσαγκαράκης. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης με AVAR τον Χριστάκογλου.

Το άρθρο ΟΦΗΑΕΚ 0-0 (α’ ημίχρονο) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα