Ανάμεικτη πρεμιέρα για Νόλε στο Adria Tour

Το τένις επέστρεψε!

Έστω και στο ανεπίσημο τουρνουά του Adria Tour, η (αμφιλεγόμενη) παρουσία του κόσμου, τα πολύ μεγάλα ονόματα που έπαιξαν και φυσικά, πρώτα και κύρια, η παρουσία του καλύτερου τενίστα στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, μας έδωσαν μια πρώτη γερή γεύση από τένις μετά από πάρα πολύ καιρό!

Το Adria Tour ξεκίνησε, λοιπόν, με τους δύο ομίλους να συμπληρώνουν τις δύο πρώτες τους αγωνιστικές (εκκρεμεί ο αγώνας Ζβέρεφ-Τσοϊτσκι) με τον οικοδεσπότη Νόλε να μπλέκει σε περιπέτειες για μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό!

Ο

33χρονος Σέρβος τενίστας που δουλεύει αγόγγυστα την τελευταία περίοδο προκειμένου να διοργανωθεί το Adria Tour (εμφανής η κούραση του στο δεύτερο ματς), κέρδισε πολύ εύκολα στον πρώτο του αγώνα τον Βίκτορ Τσοϊτσκι με 4-1, 4-1 αλλά στο βραδινό ματς, ένας εμπνευσμένος Φίλιπ Κραϊνοβιτς έπαιξε τρομερά κερδίζοντας με ανατροπή τον κουρασμένο Τζόκοβιτς με 2-4, 4-2, 4-1!

Ο Κραϊνοβιτς είχε κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και στο πρώτο του ματς κόντρα στον Σάσα Ζβέρεφ κερδίζοντας τα πρώτα έξι games του αγώνα (4-0, 2-0), αλλά ο Γερμανός κατάφερε να κάνει μια μεγαλειώδη ανατροπή (0-4, 4-3(5), 4-3(2)) σε έναν όμιλο που όλα θα κριθούν την Κυριακή!

Θυμίζουμε ότι τα σετ παίζονται στα τέσσερα κερδισμένα games ενώ στις ισοπαλίες παίζεται καθοριστικός πόντος με επιλογή του επιστροφέα για το πού θα γίνει το σερβίς.

Στον άλλο όμιλο είχαμε την άδοξη απόσυρση του Νταμίρ Τζουμχούρ που έπαιξε μόλις δύο games κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ πριν αποσυρθεί με ενοχλήσεις και τη θέση του πάρει ο 24χρονος Σέρβος alternate, Νίκολα Μιλόγεβιτς.

Ο Μιλόγεβιτς μάλιστα κέρδισε στη συνέχεια τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 4-1, 4-3(4) αφού πρώτα ο Βούλγαρος είχε κερδίσει τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 4-3(2), 3-4(5), 4-1.

Το μεγάλο αφεντικό, πάντως, για την πρόκριση στον τελικό (προκρίνονται απευθείας εκεί οι δύο νικητές των ομίλων) είναι ο Ντομινίκ Τιμ που έχει δύο νίκες καθώς μετά την απόσυρση του Τζουμχούρ κέρδισε και τον Λάγιοβιτς με 1-4, 4-1, 4-3(6).

ADRIA TOUR STANDINGS

Κώστας Αϊτάκης

The post Ανάμεικτη πρεμιέρα για Νόλε στο Adria Tour appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα