Χωρίς Ρούνε ο τελικός στο Μονπελιέ (vids)

Χωρίς τον κορυφαίο του ταμπλό και Νο9 τενίστα του κόσμου, Χόλγκερ Ρούνε, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού Open Sud de France, στο Μονπελιέ της Γαλλίας.

Ο 19χρονος Δανός, γνώρισε ήττα-σοκ από τον Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάξιμ Κρέσι και αποχαιρέτησε την ΑΤΡ 250 διοργάνωση, από την ημιτελική φάση.

Μετά από δυο ώρες και 36 λεπτά αγώνα, ο big server

Αμερικανός, επικράτησε του Ρούνε με 7-5, 6-7(3), 7-6(4) και προκρίθηκε στον 4ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του, όπου θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο του, μετά από αυτόν που κατέκτησε πέρυσι στο γρασίδι του Νιούπορτ.

Σερβίροντας 15 άσους (έκανε και δέκα διπλά λάθη), ο 25χρονος ανάγκασε τον αντίπαλό του να μην φτάσει καν σε break point, κρατώντας χωρίς δυσκολίες, 18/18 service games του!

Σε αντίθεση με τον Ρούνε, ο Νο2 του ταμπλό, Γιάνικ Σίνερ, έβαλε “στοπ” στο ονειρεμένο τουρνουά του 18χρονου Γάλλου, Αρθούρ Φιλς και με 7-5, 6-2, “σφράγισε” το εισιτήριό του για τον τελικό του Μονπελιέ.

Την Κυριακή (12/2), με αντίπαλο τον Κρέσι, ο 21χρονος Ιταλός, θα διεκδικήσει τον 7ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του και 4ο σε indoor hard court τουρνουά.

Ο Σίνερ, μετράει το εντυπωσιακό 6-1 σε τελικούς ΑΤΡ θεσμών. Έχει ηττηθεί μόνο στον τελικό του Miami Masters 2021, από τον καλό του φίλο, Χούμπερτ Χούρκατς.

OPEN SUD DE FRANCE SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Χωρίς Ρούνε ο τελικός στο Μονπελιέ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα