Β.Γουίλιαμς: Συντετριμμένη από το νέο τραυματισμό (vid)

Η 42χρονη, πλέον, Βίνους Γουίλιαμς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο μηρό καθώς προετοιμαζόταν για το 250αρι του Auckland και όπως αναφέρει στο κανάλι της στο YouTube πρόκειται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η δύο φορές φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, αναμενόταν να δώσει το παρόν στην Μελβούρνη καθώς της είχε παραχωρηθεί wildcard από τους διοργανωτές. Αυτή θα ήταν η 22η παρουσία της στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

“Για να είμαι ειλικρινής,

ήμουν συντετριμμένη από τον τραυματισμό. Είμαι τραυματισμένη εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι πρέπει να ξεκινήσω ξανά αποθεραπεία”, δήλωσε η 7 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam.

“Μετά από περίπου μια βδομάδα ξεκίνησα να τακτοποιώ τα ραντεβού με τους γιατρούς μου και να σκέφτομαι τι επιφυλάσσει η μοίρα για μένα. Προσπαθούσα να πάρω μια ιδέα για το πόσο καιρό θα μου πάρει να επιστρέψω.

“Αυτός είναι ένας τραυματισμός ο οποίος χρειάζεται τον χρόνο του για να αναρρώσει. Πρέπει να το αφήσεις να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσεις μια σοβαρή αποθεραπεία. Πρέπει να περπατήσεις πριν να τρέξεις και έχω ξεκινήσει να περπατάω πολύ καλά. Ελπίζω ότι θα τρέχω σύντομα αλλά προς το παρόν δεν πρόκειται να παίξω τένις” συμπλήρωσε η Γουίλιαμς.

Μάριος Ανδρέου

The post Β.Γουίλιαμς: Συντετριμμένη από το νέο τραυματισμό (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα