Χωρίς απώλειες στον 2ο γύρο ο Ζβέρεφ

Για 6η φορά στην καριέρα του, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Roland Garros και ξεκίνησε χωρίς απώλειες την προσπάθεια κατάκτησης του 1ου Grand Slam τίτλου του.

Ο Νο3 τενίστας του κόσμου, κέρδισε τον Αυστριακό qualifier και Νο218, Σεμπάστιαν Όφνερ, με 6-2, 6-4, 6-4 μετά από μια ώρα και 50 λεπτά αγώνα, για να “κλείσει” τη θέση του στους “64” του θεσμού.

Εκεί, περιμένει να αντιμετωπίσει έναν εκ των Σεμπάστιαν Μπάεζ

και Ντούσαν Λάγιοβιτς, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι την Δευτέρα (23/5).

Σέρβιρε 13 άσους και κέρδισε 57/74 πόντους πίσω από το σερβίς του ο Γερμανός, για να φτάσει στην πρόκριση επί του Όφνερ. Εκμεταλλεύτηκε 4/15 break points και δεν άφησε τον αντίπαλό του να φτάσει ούτε σε ένα break point, παίρνοντας τη straight sets πρόκριση, με χαρακτηριστική άνεση.

Λίγο πιο δύσκολα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει, ο Νο15 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, προκρίθηκε στον 2ο γύρο με νίκη επί του Αντρέι Κουζνέτσοφ (No227) και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Ζαούμ Μουνάρ.

Ο βραχύσωμος Αργεντινός, επικράτησε του Κουζνέτσοφ με 6-3, 1-6, 6-4, 6-2, μετά από 2 ώρες και 43 λεπτά μάχης.

Αντιθέτως, εκτός διοργάνωσης και θύμα έκπληξης στην 1η ημέρα αγώνων, έπεσε ο φιναλίστ του Monte Carlo Masters, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα (No28). Ο Ισπανός ηττήθηκε από τον Ταλόν Γκρίκσπουρ με 2-6, 6-0, 6-4, 6-3.

Ο Ολλανδός, Νο64 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο, έναν εκ των Μπράντον Νακασίμα και Καμίλ Μάιχζακ.

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Χωρίς απώλειες στον 2ο γύρο ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζβέρεφ,zveref