Roland Garros: Αποκλεισμός και για Μουγκουρούθα (vid)

Μετά από τον αποκλεισμό της Ονς Ζαμπέρ, ήρθε κι αυτός της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα η οποία ηττήθηκε από την Εσθονή και Νο46 του κόσμου Κάια Κανέπι με 2-6, 6-3, 6-4 σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες. 

Αυτή ήταν η 10η νίκη κόντρα σε Top-10 παίκτρια για την Εσθονή σε Major τουρνουά, αλλά και η 15η γενικά στην καριέρα της δείχνοντας για μια ακόμη φορά την εμπειρία της σε τόσο σημαντικές διοργανώσεις. 

The Grand Slam specialist does it again! @KanepiKaia

knocks out 2016 champion Garbine Muguruza 2-6, 6-3, 6-4 to advance to the second round.#RolandGarros pic.twitter.com/XHscZbCH02

Roland-Garros (@rolandgarros) May 22, 2022

Η Κανέπι ήταν αρκετά επιθετική απέναντι στην Ισπανίδα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 34 winners αν και χρειάστηκε κάτι παραπάνω από ένα set για να βρει ρυθμό και κυρίως για να “φρενάρει” το εκπληκτικό ξεκίνημα της Μουγκουρούθα

Η πρωταθλήτρια του 2016 μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με την Κανέπι να φτάνει στο πρώτο hold του αγώνα, αλλά από εκεί και πέρα η Ισπανίδα κατέκτησε τα 6 από τα 7 τελευταία games παίρνοντας το 1ο set σε 40 λεπτά. 

Μάλιστα στο 2ο set προηγήθηκε με 2-0 φτάνοντας ανοίγοντας το σερί στο 5-0, ωστόσο η απάντηση της Κανέπι ήταν επιβλητική και αποτελεσματική καθώς ήταν η σειρά της να κερδίσει τα 6 από τα τελευταία 7 games φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1). 

Στο decider και μετά από ένα μεγάλο hold της Εσθονής, μετά από ένα game 6,5 λεπτών (2-2), η Κανέπι έφτασε στο καθοριστικό break (5-4) παίρνοντας τις μπάλες στα χέρια της για να σερβίρει για τη νίκη κάτι που έκανε σχετικά εύκολα παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση. 

Στον 2ο γύρο η Κανέπι θα παίξει με την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια η οποία επικράτησε της προερχόμενης από τα προκριματικά Κριστίνα Μπούκσα με 6-3, 1-6, 6-2. 

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Roland Garros: Αποκλεισμός και για Μουγκουρούθα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα