Χόλγκερ Ρουν: Το ανερχόμενο αστέρι από τη Δανία – VIDEO

O 17χρονος Δανός αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και σίγουρα το μέλλον μπορεί να είναι λαμπρό για τον ίδιο αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, αφήνοντας πίσω ένα μέρος του «κακού» του εαυτού.

Το πλήρες του όνομα Χόλγκερ Βίτους Νόντσκοφ Ρουν, είναι από τη Δανία και πρόσφατα κατάφερε να κατακτήσει τον 3ο του ITF τίτλο, σε ένα τουρνουά χωμάτινης επιφάνειας που διεξήχθη στην Αττάλεια  της Τουρκίας.

Ο νεαρός τενίστας, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εβδομάδα και στον μεγάλο τελικό να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων κερδίζοντας

το πρώτο σετ με 6-0, ενώ στο δεύτερο και ενώ ήταν μπροστά με 4-0, είδε τον αντίπαλο του να παραιτείται και αυτός παράλληλα να στέφεται για τρίτη φορά νικητής σε ITF τουρνουά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το πολύ καλό παιχνίδι που έχει πίσω από τη baseline, ενώ και το forehand του βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, θέλοντας φυσικά αρκετή δουλειά ακόμη. Ένα επιπλέον στοιχείο που παρατηρεί κανείς βλέποντας το στυλ του Ρουν, είναι ότι το foot work του είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα για να μπορέσει να βρεθεί ακόμη ψηλότερα στο μέλλον, το κομμάτι αυτό θα αποτελέσει πολύ σημαντικό εργαλείο για τον ίδιο.

Ένα από τα ελαττώματα του, όπως άλλωστε έχει παραδεχθεί και ο ίδιος σε δηλώσεις του, είναι η τεμπελιά, καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να έχει αλλάξει διαδρομή και να έχει καταλάβει το πόσο σημαντικό κομμάτι θα αποτελέσει η σκληρή δουλειά για να φτάσει ψηλά στο μέλλον.

Αυτή τη στιγμή ο Ρουν, βρίσκεται στο 511 της παγκόσμιας κατάταξης και μπορεί αυτό να μην λέει πολλά, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του και το μεγάλο ταλέντο το οποίο φαίνεται να διακρίνεται μέσα από το στυλ παιχνιδιού του, ίσως τον καθιστούν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Παγκοσμίου τένις.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Χόλγκερ Ρουν: Το ανερχόμενο αστέρι από τη Δανία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα