Χιούιτ: Θέλει πίσω στην εθνική τον Κύργιο

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Davis Cup της Αυστραλίας, Λέιτον Χιούιτ, έστειλε ανοιχτή πρόκληση στον Νικ Κύργιο, για την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο κάτοχος δυο Grand Slam τίτλων, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε πως θέλει πολύ την επιστροφή του Κύργιου για τους επικείμενους αγώνες Davis Cup, ενώ επεσήμανε πως θα έρθει ο ίδιος σε επαφή με τον 26χρονο, ώστε να προσπαθήσει να τον πείσει.

Την

προηγούμενη κλήση του στην εθνική, ο φιναλίστ του Wimbledon 2022, την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη, διότι όπως ο ίδιος είπε, πολλοί άνθρωποι στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης της χώρας, του ασκούν… πόλεμο!

Παρ’ όλα αυτά, ο Χιούιτ, αποκάλυψε στο Reuters:

“Θα θέλαμε πάρα πολύ να έχουμε τον Νικ μαζί μας. Είμαστε πολύ πιο δυνατή ομάδα αν τον έχουμε στις τάξεις μας. Είναι εξαιρετική επιλογή, τόσο για το μονό, όσο και για το διπλό. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Είμαι σίγουρος πως είναι στενοχωρημένος για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο Wimbledon, όμως, πρέπει να είναι πολύ περήφανος για τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο φέτος.

Θα κάνω την προσπάθεια να τον φέρω πίσω στην εθνική και θέλω να πιστεύω πως η καλή σχέση που διατηρούμε όλο αυτό το διάστημα, θα παίξει ρόλο”.

The post Χιούιτ: Θέλει πίσω στην εθνική τον Κύργιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα