Χειρουργήθηκε ο Τσιτσιπάς – Πάει εμβολιασμένος στη Μελβούρνη

Η επέμβαση στον αγκώνα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως ο ίδιος ενημέρωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος χειρουργήθηκε στην Ελβετία, τόνισε ότι θα ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία του στο Ντουμπάι σε 2 εβδομάδες, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να απουσιάζει για αρκετό διάστημα από τα κορτ ελέω επέμβασης.

Ο 23χρονος από την άλλη επιβεβαίωσε και τη συμμετοχή

του στο Australian Open κάτι που σημαίνει ότι θα πάει στη Μελβούρνη εμβολιασμένος, κάτι που είχε ανακοινώσει και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη.

“Τα πράγματα συχνά γίνονται δυσκολότερα πριν γίνουν ευκολότερα, αλλά η κάθε δυσκολία μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Κάποιες ημέρες της ζωής μας έχουν να κάνουν μόνο με τα όνειρα και τα οράματά μας για το μέλλον. Υπάρχουν όμως και ημέρες που πρέπει να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να προχωράς.”

“Ευχαριστώ όλους τους φαν για τη συνεχή στήριξη και ενθάρρυνση. Πλέον συγκεντρώνομαι σε ένα πιο υγιές και χαρούμενο μέλλον.”

“Επόμενος σταθμός η pre-season στο Ντουμπάι, σε 2 εβδομάδες από τώρα και από εκεί και πέρα ανυπομονώ για την Αυστραλία.”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

The post Χειρουργήθηκε ο Τσιτσιπάς – Πάει εμβολιασμένος στη Μελβούρνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα