Ολυμπιακός: Το ταξίδι "κλειδί" του Κορδόν για το βάθος στο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Παρών τις πρώτες μέρες στο Μιλς ήταν ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Αντόνιο Κορδόν. Την Παρασκευή (7/7) το πρωί εμφανίστηκε κανονικά στην προπόνηση, όμως το απόγευμα ήταν απών.

Ο λόγος είναι φυσικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ερυθρόλευκων. Ο Κορδόν ταξίδεψε στην πατρίδα του, προκειμένου να τρέξει τις μεταγραφικές υποθέσεις. Ήταν εκείνο το απόγευμα

που προέκυψε το κλείσιμο του Βιθέντε Ιμπόρα, με τον 35χρονο αμυντικό μέσο να αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κίνι, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα την ίδια μέρα για την επισημοποίηση του deal. Ο 33χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γρανάδα και τώρα θα αποτελέσει μία πολύτιμη επιλογή στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Παράλληλα, δουλεύεται η υπόθεση του Μάρκος Αντρέ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός επιθετικός της Βαλένθια είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού, ο οποίος παλεύει να πετύχει συμφωνία. Έτσι το ταξίδι του Κορδόν στην ιβηρική χερσόνησο φαίνεται να έχει παίξει κομβικό ρόλο.

Ο Κορδόν επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του

"Ο τρόπος μου είναι να δουλεύω στην σκιά" είχε δηλώσει ο Αντόνιο Κορδόν στην παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής κάνει πράξη τα λεγόμενά του.

Το πρωί της Παρασκευής περπατούσε στο προπονητικό κέντρο που ο Ολυμπιακός κάνει την προετοιμασία του. Στη συνέχεια ταξίδεψε για την Ισπανία και αμέσως μετά οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν πολύ κοντά σε τρεις μεταγραφικούς τους στόχους, με τον Κορδόν να έχει κλείσει ήδη τις δύο από τις τρεις.

Το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ

Οι μεταγραφές που θα έρθουν θα προσθέσουν το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ. Για παράδειγμα, με την άφιξη του Βιθέντε Ιμπόρα, ο Ολυμπιακός θα έχει ένα τανκ στο κέντρο του, με τον Μπουχαλάκη να δείχνει επίσης έτοιμος να βοηθήσει και τον Ντόη να μπορεί να αγωνιστεί στη θέση "6".

Ο Κίνι από την πλευρά του θα αποτελέσει μία επιλογή δίπλα στον Ροντινέι στα δεξιά, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και στα αριστερά. Επομένως, μπορεί να δώσει ανάσες και στους Ρέαμπτσουκ - Ραμόν, εάν υπάρξει ανάγκη.

Τέλος, ο Ολυμπιακός έχει μοναδικό καθαρό 9άρι τον Γιουσέφ ελ Αραμπί, ενώ στην προετοιμασία έχει δοκιμαστεί ως φορ και ο Γιώργος Μασούρας. Εάν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να κλείσουν τον Μάρκος Άντρε, τότε αμέσως γεμίζει η φαρέτρα του Μαρτίνεθ και στην επίθεση.

Φυσικά ο Αντόνιο Κορδόν προσανατολίζεται σε μεταγραφές και σε άλλες θέσεις, καθώς στόχος είναι να αποκτηθεί εξτρέμ, όπως και κεντρικοί αμυντικοί. Εφόσον κλείσει και η υπόθεση του κεντρικού επιθετικού, ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής θα τρέξει και τις άλλες υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα