Άμπου Ντάμπι: Στα ημιτελικά η Ριμπάκινα (vid)

15:14 9/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Mubadala Abu Dhabi Open πήρε εύκολα η Έλενα Ριμπάκινα, που επικράτησε της Κριστίνα Μπούσκα με 6-1, 6-4 στον δεύτερο χρονικά προημιτελικό της ημέρας, μέσα σε 64 αγωνιστικά λεπτά στο Stadium Court.

Η κορυφαία του ταμπλό ήταν καταιγιστική στο πρώτο set, ξεκινώντας με 5-0 σερί τις προσπάθειές της, ενώ “επέτρεψε” μόλις ένα hold στην Ισπανίδα αντίπαλό της, που συμμετείχε στο κυρίως ταμπλό ως Lucky

Loser (6-1).

Στο δεύτερο set η Μπούσκα μπήκε πιο δυνατά στο κεντρικό κορτ και έκανε πρώτη break, όμως άμεσα η Καζάκα το πήρε πίσω και ισοφάρισε (3-3). Η ισοπαλία παρέμεινε ως το 8ο game (4-4), και στο φινάλε του αγώνα η Ριμπάκινα με νέο break έγραψε τον επίλογο (6-4).

Τέλειωσε το ματς με 7 άσους και 3 διπλά λάθη, είχε 76% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (28/37), ήταν συνεπής από το δεύτερο (53%, 8/15), και εκμεταλλεύτηκε μόλις 4/11 από τα BP της. Παράλληλα δεν κατάφερε να σβήσει τη μοναδική απειλή της.

Στον ημιτελικό της WTA 500 διοργάνωσης του Άμπου Ντάμπι θα συναντήσει την Λιουντμίγια Σαμσόνοβα, που νωρίτερα επικράτησε της No4 του ταμπλό, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, με 7-5, 6-4, μετά από μία ώρα και 44 λεπτά αγώνα στο ίδιο γήπεδο.

Tough stuff from the top seed

Elena Rybakina knocks out Bucsa to book an Abu Dhabi semifinal with Samsonova!#MubadalaAbuDhabiOpen pic.twitter.com/tOCuAsfuTG

wta (@WTA) February 9, 2024

ABU DHABI OPEN SINGLES | DOUBLES | OOP (+2h)

The post Άμπου Ντάμπι: Στα ημιτελικά η Ριμπάκινα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα