O Μάτε Ντέλιτς ο νέος προπονητής του Τιμ

11:41 9/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Μάτε Ντέλιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Ντόμινικ Τιμ με τον Κροάτη να είναι ουσιαστικά μια από τις τελευταίες ελπίδες του Αυστριακού για να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη. Ο μόλις 30χρονος Κροάτης και πρώην Νο150 του κόσμου, είναι ο άνθρωπος ο οποίος βοήθησε τον Μπόρνα Τσόριτς να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Σινσινάτι το 2022. 

Θυμίζουμε ότι και ο Τσόριτς είχε επιστρέψει από τραυματισμό εκείνη την περίοδο κάνοντας ένα εξαιρετικό come back στο Tour. Η αποστολή του Ντέλιτς ωστόσο δεν θα ειναι εύκολη καθώς

θα επιχειρήσει να σταματήσει την αγωνιστική αστάθεια του Τιμ και παράλληλα να τον βάλει σε μια ανοδική τροχιά, καθώς όπως είπε και ο πρώην Νο3 του κόσμου, “στόχος το 2024 είναι το Top-50. Αν δεν γίνει θα πρέπει να σκεφτώ αν αξίζει όλο αυτό”.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Τιμ δεν θα αγωνιστεί σε Indian Wells και Miami Open, αλλά θα παίξει σε τουρνουά Challenger ελπίζοντας ότι θα βρει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. 

Ya tiene entrenador

Dominic Thiem ya prepara lo que se viene en los próximos meses y agregó a Mate Delic como su nuevo entrenador.

El croata de 30 años fue entrenador de Borna Coric, a quien ayudó a conquistar el título del Masters 1000 de Cincinnati en 2022 pic.twitter.com/dL3nOep7Sq

— Iván Aguilar (@ivabianconero) February 7, 2024

The post O Μάτε Ντέλιτς ο νέος προπονητής του Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα