Ασταμάτητη… – VIDEO

Εχει βρει τρελό ρυθμό η Αντζελίκ Κέρμπερ από την αρχή του 2018 και πέτυχε ακόμα μια σπουδαία φετινή νίκη εις βάρος της Καρολίνα Πλίσκοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Dubai Championships όπου θα παίξει με την Ελίνα Σβιτολίνα!

Η Γερμανίδα τενίστρια είναι δεδομένα σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και ξεκινά τους περισσότερους αγώνες ξανά από τη θέση του φαβορί με τον τρόπο που τους διαχειρίζεται πνευματικά και αγωνιστικά!

Η 30χρονη αθλήτρια από τη Βρέμη γκρέμισε αρκετά εύκολα την μέτρια φέτος Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε

στον ημιτελικό γύρο ενός πολύ σπουδαίου τουρνουά όπως είναι το Ντουμπάι με μια πειστικότατη εμφάνιση.

Χτυπάει τη μπάλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, τα τρεξίματά της είναι, όπως πάντα, εξαιρετικά, και με ανανεωμένη διάθεση και κίνητρο, η Γερμανίδα είναι η επιτομή της ρήσης που λέει ότι το τένις είναι ένα mental game.

Δίχως να υποστεί break στο σερβίς της και πραγματοποιώντας τρία στο προβληματικό σερβίς της Τσέχας αντιπάλου της, η Κέρμπερ πήρε μια δίκαιη νίκη και την περιμένει το Νο1 του ταμπλό και η υπερασπίστρια του τίτλου στον επόμενο γύρο!

Η Ελίνα Σβιτολίνα, περί ης ο λόγος, επικράτησε εξίσου πειστικά της Ναόμι Οζάκα με 6-2, 6-4 και θέλει να κατακτήσει τον πρώτο φετινό της τίτλο στο σπουδαίο Ντουμπάι αν και η τετράδα των ημιτελικών αναμένεται να πετά…φλόγες!

Πέμπτη, 22/2: Προημιτελικοί Dubai Open

Kerber (Germany) beat Ka. Pliskova (Czech Republic) 6-4 6-3

Svitolina (Ukraine) beat Osaka (Japan) 6-2 6-4

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW l OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασταμάτητη… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα