Χωρισμένος και… ανανεωμένος!

Το χωρισμό του με τη διάσημη τραγουδίστρια, Χιμένα Μπαρόν, ανακοίνωσε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο

Στη Φλοριντα βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Ντελ Πότρο, αγωνιζόμενος στο αγαπημένο του Delray Beach Open όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Αργεντίνος, παίζει μόλις το πρώτο του τουρνουά μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στην Αυστραλία και παραδέχθηκε στους δημοσιογράφους ότι δεν είχε και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το τουρνουά στη Φλόριντα, λόγω προσωπικών προβλημάτων.

“Γι’αυτό

το τουρνουά, δεν έκανα καλή προετοιμασία λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων, αλλά θα είμαι καλύτερος όσο περνάνε οι μέρες” είπε ο Ντελ Πότρο που αποκάλυψε το χωρισμό του με την Χιμένα Μπαρόν, με την οποία έβγαινε τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, οι λόγοι του χωρισμού είχαν να κάνουν με τις απαιτητικές καριέρες των δύο διασήμων, με τα πολλά ταξίδια και τις ατελείωτες υποχρεώσεις…

Ο Ντελ Πότρο βρίσκεται στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει σκοπό να ανέβει ακόμη περισσότερο, διατηρώντας παράλληλα και την υγεία του.

“Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να παίζω τένις, παρά τα προβλήματά μου. Είναι πολύ ωραίο που βρίσκομαι ξανά στο Top10, όμως έχω πολλά ακόμα να βελτιώσω. Θα προσπαθήσω να παραμείνω υγιής αλλά να βελτιώσω και το ranking μου που μου έχει στοιχίσει πολύ τα τελευταία χρόνια”

The post Χωρισμένος και… ανανεωμένος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα