Δικαίωση για Χάρισον

Ο Ράιαν Χάρισον αθωώθηκε από τις κατηγορίες που τον ήθελαν μετά το τέλος της αναμέτρησής του με τον Ντόναλντ Γιάνγκ πριν λίγες ημέρες στην Νέα Υόρκη, να κάνει φραστική ρατσιστική επίθεση στον συμπατριώτη του για το ”χρώμα” του, με τον ίδιο τον Γιάνγκ να τον κατηγορεί στα social media.

Η ΑΤΡ πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα τονίζοντας πως σε κανένα από

τα ηχητικά ντοκουμέντα που υπάρχουν από τον αγώνα, δεν ακούγεται ο Ράιαν Χάρισον να μιλάει άσχημα για τον Γιάνγκ. Ο Αμερικανός, με νέα του ανάρτηση στο Twitter, δήλωσε δικαιωμένος και ταυτόχρονα σίγουρος για τον εαυτό του, πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

”Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία στο μυαλό μου, για το ότι αποκλείεται να έλεγα κάτι τέτοιο εγώ. Ότι και να είπα, ήταν πάνω στην συζήτηση που είχα με ένα μέλος του προπονητικού μου team, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση ρατσιστικό!

Ο Ντόναλντ έκανε ολόκληρη την φασαρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο να κάνει κακό στο όνομά μου, μόνο και μόνο για να βγει από πάνω μου, γιατί έχουμε παίξει τόσες πολλές φορές και δεν μπορεί να με κερδίσει μέσα στο γήπεδο…”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δικαίωση για Χάρισον appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα