Charleston Open: Επιστροφή με ήττα για Σβιτολίνα (vid)

12:45 4/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Η επιστροφή της Ελίνα Σβιτολίνα στα courts, μετά από 13 μήνες λόγω της γέννησης του πρώτου της παιδιού, δεν στέφθηκε με νίκη, με την Ουκρανή να γνωρίζει την ήττα στον 1ο γύρο του Charleston Open από την Γιούλια Πουτιντσέβα με 6-7(3), 6-2, 6-4 μετά από 2 ώρες και 46 λεπτά. 

Η 28χρονη Ουκρανή δεν είχε αγωνιστεί από τον Μάρτιο του 2022, λόγω ενός συνδυασμού τραυματισμού και εγκυμοσύνης, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο έφερε στον κόσμο την κόρη της, Σκάι, μαζί με τον σύζυγό της Γκαέλ Μονφίς. 

Τόσο η Ουκρανή, όσο και η Καζάκα

αντιμετώπισαν προβλήματα από τη θέση του service, ενώ και οι δύο δεν ήταν αποτελεσματικές στις ευκαιρίες για break. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Σβιτολίνα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 4/11 break-points, ενώ η Πουτιντσέβα είχε 7/24! Στον επόμενο γύρο η Πουτιντσέβα θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα. 

Μεγάλη νίκη σημείωσε η 17χρονη Λίντα Φρουβίτροβα, με την Τσέχα να επικρατεί με 6-2, 3-6, 6-2 της Ελβετής Τζιλ Τάιχμαν παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα παίξει είτε με την Αμερικανίδα Καρολάιν Ντόλεχαϊντ, είτε με τη Γερμανίδα Σαμπίν Λιζίτσκι. 

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: Επιστροφή με ήττα για Σβιτολίνα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα