Αποσύρθηκε από το Open 13 ο Σίνερ

Μετά τις δυο εξαιρετικές εβδομάδες που διένυσε σε Μονπελιέ και Ρότερνταμ, ο Γιάνικ Σίνερ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Open 13 της Μασσαλίας, λίγες ώρες πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Ο Ιταλός, που κατέκτησε τον τίτλο στο ΑΤΡ 250 τουρνουά του Μονπελιέ και έφτασε στον τελικό του ΑΤΡ 500 θεσμού του Ρότερνταμ, καταπονήθηκε αρκετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια και αναγκάστηκε να θέσει εαυτόν εκτός, από το 250άρι της Μασσαλίας, λίγο πριν αγωνιστεί

με τον Γάλλο, Αρθούρ Φιλς, στη φάση των “16”.

“Μετά τον τελικό στο Ρότερνταμ, άρχισα να νιώθω άσχημα. Τις τελευταίες δυο ημέρες, δεν είχα καθόλου ενέργεια. Δεν μπορούσα να προπονηθώ. Περίμενα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για να πάρω την απόφασή μου, αν αγωνιστώ ή όχι. Τελικά, δυστυχώς, το σώμα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε και αποσύρθηκα”, δήλωσε ο 21χρονος.

Ο lucky loser, Ραούλ Μπρανκάτσιο, κληρώθηκε να πάρει τη θέση του Σίνερ στον 2ο γύρο του Open 13, όμως, είχε αποχωρήσει από τη Μασσαλία και δεν προλάβαινε να επιστρέψει εγκαίρως για το ματς!

Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης, είναι ότι όλοι οι τενίστες που ηττήθηκαν στα προκριματικά του τουρνουά, είχαν φύγει από τη Γαλλία και κανείς δεν αντικατέστησε τον Σίνερ, με τον Φιλς να παίρνει ξεκούραστη πρόκριση στα προημιτελικά! Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Στάνισλας Βαβρίνκα.

Ο Νο1 του ταμπλό, Χούμπερτ Χούρκατς, έκανε πρεμιέρα με νίκη κόντρα στον Ελβετό, Λεάντρο Ριέντι (Νο133) με 4-6, 6-3, 6-2. Τον Σουηδό, Μίκαελ Ίμερ, θα αντιμετωπίσει στους “8”, ο Πολωνός. Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πέρασε επίσης στα προημιτελικά.

Οι προημιτελικοί του Open 13

Χούρκατς – Μ.Ίμερ

Ντιμιτρόφ – Μπούμπλικ

Μπονζί – Ντε Μινόρ

Βαβρίνκα – Φιλς

OPEN 13 PROVENCE SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Αποσύρθηκε από το Open 13 ο Σίνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα