Σφιόντεκ: Παραχωρεί 0,8 games ανά παιχνίδι!

Από το Australian Open και μετά η Ίγκα Σφιόντεκ δείχνει όχι μόνο να έχει βρει ρυθμό, αλλά και να θυμίζει τα περσινά της κατορθώματα από τη στιγμή που ανέβηκε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον περασμένο Απρίλιο, τότε που…τρομοκρατούσε όλες τις αντιπάλους της. 

Για την ώρα το ρεκόρ της Πολωνής, η οποία βρίσκεται στα ημιτελικά του Ντουμπάι μετά από την απόσυρση της Καρολίνα Πλίσκοβα λόγω ίωσης, είναι

στο 11-2 έχοντας ηττηθεί από την Τζέσικα Πεγκούλα στο United Cup, αλλά και στον 4ο γύρο του Australian Open από την μετέπειτα φιναλίστ, Έλενα Ριμπάκινα. 

Ωστόσο, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά για να δούμε τι έχει κάνει η Σφιόντεκ από τη Μελβούρνη και μετά, με την 21χρονη να διαλύει όποια αντίπαλο βρεθεί στο διάβα της. 

Ειδικά στα δύο τουρνουά στη Μέση Ανατολή, σε Ντόχα και Ντουμπάι και σε σύνολο 5 αναμετρήσεων η Σφιόντεκ έχει παραχωρήσει συνολικά 8 games, μόλις μια φορά κάποια αντίπαλος της πήρε πάνω από ένα game σε set, με την Πολωνή να έχει παραχωρήσει μέσο όρο 0,8 game ανά παιχνίδι! 

Iga Swiatek is averaging 0.8 games dropped per set in her last five matches

d. Collins 6-0 6-1
d. Kudermetova 6-0 6-1
d. Pegula 6-3 6-0
d. Fernandez 6-1 6-1
d. Samsonova 6-1 6-0

— Bastien Fachan (@BastienFachan) February 22, 2023

Να θυμίσουμε επίσης ότι με τη νίκη κόντρα στη Σασμσόνοβα η Σφιόντεκ έφτασε τις 52 από τη στιγμή που ανέβηκε στο Νο1 του κόσμου τον Απρίλιο του 2022 έχοντας ρεκόρ 52-8.

Μόνο η Σερίνα Γουίλιαμς με 55 και η Ζαστίν Ενάν με 54, έχουν περισσότερες νίκες από την Πολωνή μετά από 60 παιχνίδια, από τη στιγμή που ανέβηκαν στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Η Νο1 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στην “4άδα”, την εντυπωσιακή -και- φέτος, Κόρι Γκοφ. 

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h)

The post Σφιόντεκ: Παραχωρεί 0,8 games ανά παιχνίδι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα