Ντουμπάι: Η Κρεϊτσίκοβα “σταμάτησε” τη Σαμπαλένκα (vids)

Η Αρίνα Σαμπαλένκα, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο ξέφρενο αήττητο σερί μέσα στο 2023, αφού γνώρισε την ήττα από την φιναλίστ του 2017 και πολύ φορμαρισμένη, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Νο30).

Η Τσέχα, που επικράτησε με 0-6, 7-6(2), 6-1, πραγματοποίησε την 2η της νίκη στην διοργάνωση του Ντουμπάι κόντρα σε παίκτρια του Top10, με την 1η να έρχεται στον 2ο γύρο απέναντι στην Ντάρια Κασάτκινα (Νo8).

How’s that from Barbora!? ‍@BKrejcikova snaps Sabalenka’s streak with a 0-6, 7-6 (2), 6-1 comeback win

in Dubai!#DDFTennis pic.twitter.com/cfEKHnCOf2

wta (@WTA) February 23, 2023

Αν και έχασε το 1ο set με bagel, και βρέθηκε πίσω με 1-3 στο 2ο, η 27χρονη ανασυγκρότησε τις δυνάμεις της και κατάφερε να πάρει πίσω το break, για να στείλει στην συνέχεια το set στο tie-break, όπου με το εντυπωσιακό 7-2 έφερε την αναμέτρηση στα ίσα.

Στο 3ο κομμάτι του αγώνα, ήταν καθαρά ανώτερη από την Νο2 τενίστρια στον κόσμο και με δύο breaks ολοκλήρωσε το set με 6-1 για να πάρει μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Dubai Duty Free Tennis Championships.

Η νικήτρια του Γαλλικού Όπεν 2021 και άλλοτε Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης θα διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, απέναντι στην Aμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα που πέρασε με walkover, αφού η Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα (Νο112), είχε πρόβλημα τραυματισμού.

Οι ημιτελικοί του Dubai Tennis Championships

Σφιόντεκ – Γκοφ

Κρεϊτσίκοβα – Πεγκούλα

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Η Κρεϊτσίκοβα “σταμάτησε” τη Σαμπαλένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα